Regulament
Bloguri

Creiere diferite

Femeile sunt mai complicate decât bărbații. Bărbații sunt foarte simpli. Știți de ce? Pentru că avem creierul structurat diferit. O să încep cu bărbatul. Creierul bărbatului este unic. Cele mai multe femei nu realizează că indiferent dacă e vorba despre sex sau să ne uităm la sport, creierul nostru e structurat din cutiuțe mici. Avem cutiuțe pentru orice. Avem o cutiuță pentru mașină. Avem o cutiuță pentru bani. Altă cutiuță pentru slujbă. O cutie mică pentru tine. O cutie micuță pentru copiii noștri. Avem inclusiv o cutie mică pentru soacră undeva prin subsol.

Avem cutiuțe peste tot. Iar singura regulă este: cutiile nu se ating. Când un bărbat discută un anumit subiect, mergem la cutia respectivă, scoatem cutia afara, deschidem cutia și discutăm DOAR ce există în cutia respectivă. Apoi închidem cutia și o punem deoparte fiind foarte prudenți să nu atingă nici o altă cutie.

Acum creierul unei femei este foarte, foarte diferit decât creierul unui bărbat. Creierul unei femei este precum un ghem de sârmă. Totul este conectat la tot. Banii sunt conectaţi la mașină, mașina este conectată cu cariera, iar soacra este conectată la absolut tot. Este precum superautostrada internetului și este condusă de un tip de energie pe care-l cunoaștem sub numele de emoție. Este unul din motivele pentru care o femeie are tendința să își amintească orice.

Dacă iei un eveniment și-l asociezi cu o emoție, rămâne imprimat în memorie și-l poți ține minte mereu. Inclusiv bărbații fac asta. Doar că nu la fel de des, pentru că sincer... suntem mai nepăsători. Femeile au afinitatea să aibă emoții și să le pese despre orice. Iar ele iubesc asta.

Acum bărbații... au o cutie pe care o femeie nu o înțelege sau conștientizează. Această cutie este goală. O numim cutia cu nimic. Din toate cutiuțele din creierul nostru, aceasta este preferata noastră. Dacă un bărbat o să aibă ocazia, acesta o să fugă la cutia cu nimic de fiecare dată. Din acest motiv, bărbatul poate, chiar și ore la rând, să pară că este în moarte cerebrală. Știți voi, precum pescuitul.

Au fost universități prin lume care au măsurat asta. În urmă cu câțiva ani, au studiat abilitatea bărbaților de a nu se gândii la nimic și încă reușesc să respire.

Femeile nu pot face asta. Mintea lor nu poate să fie oprită. Ele nu înțeleg cutia cu nimic și asta le înnebunește, pentru că nimic nu o să scoată din sărite o femeie mai rău decât să vadă un bărbat care nu face nimic.

https://youtube.com/watch?v=Xz-UvQYAmbg

https://youtube.com/watch?v=tIdIqbv7SPo
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

keno

  • Publicat Acum peste 2 luni
. Creierul bărbatului este unic: Simplu ,,,,,Einstein A fost Barbat(nu sunt misogin !)
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emill, nu toti suntem dottore !
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Welcome Silver ! "momeala mica si jucausa" ?? si de ce spui ca este o gluma ?? olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
hai repede un film la baiat sa dorm ca robocop e prea cretin pentru mine olling on the floor

Hey Popeye... sper ca ai pus la caterinca cratima aia big grin

@Silver doar 5 minute si plec happy poate gasesc un film mai bun decat remake-ul lui Robocop.
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Dragilor, femeile, din fericire, sunt "multitasking! Barbatii executa, cu succes evident, sarcini "liniare"!
De ex, Attitude : a lansat blogul, a mustacit cateva ore sa vada cine intra si ce zice, a lalait-o cu fiecare ceva de genul "variatiuni pe aceeasi tema", putina munca de cercetare care l-a plictisit teribil, a lasat-o balta si a fugit la culcare ! Sarcina liniara indeplinita cu succes! Femeile insa, lipsesc de pe site ! De ce ? Studiaza despre subiect pe net audio-video, a inceput si telenovela preferata la tv, in pauza publicitara si-au rezolvat si ...partenerul, cu siguranta au vorbit si la telefon, plus "n" raspunsuri in privat domnilor care nu contenesc cu "buna, cf ?, ocupata?, deranjez?, ce-ti doresti de fapt?,.....etc, etc si mai si rontaie ceva covrigei din bolul de pe masa, asa cum am facut si eu de juma de ora incoace, hlizindu-ma ascultandu-l pe Mark Gungor !
Lancelot o tine langa cu femeia, Philip se balangane cu vaporul, in rest ?? Liniste si pace, sanatate la copii ! olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
sa mor io daca nu si aici patesc ca pe youtube... caut o reteta si ajung sa vad tutoriale despre cum sa-ti dresezi ferma de furnici si cum sa vorbesti cu o girafa daca ajungi in safari... aici nu stiu cum... am ajuns la vapoare! Macar am realizat ca am de invatat despre marina! V-am pupat si m-am tirat... noapte buna
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu conteaza ma taci tu happy

o sa incerc alta metafora... cum exista diferite vapoare... asa exista si creiere... chiar daca par similare nu exista doua la fel. Am cautat pe google compartiment masina, nu vreau sa mor prost... si am zis sa fac o cercetare... nu exista asa ceva amice... daca este engine room... cred ca o traducere mai corecta este camera motoarelor... da plm ce stiu eu... nu lucrez in domeniu, poate ca aveti un limbaj special si google-ul nu stie inca despre el
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu-mi pasa happy e atelier.
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Elle.... am zis "indiferent dacă e vorba despre sex" deci sigur exista mai multe si pentru asa ceva happy

@Scriptule... aia nu e "oprita" cred ca e mai mult sursa de inspiratie olling on the floor

@philip... stii de ce nu imi plac mie persoanele care vin cu replica "faceti ceva cu viata voastra" dar totusi sunt pe acelasi site cu noi... doar ca au impresia ca un text scris in mai putin de 10 minute este un efort de 24 ore? Pentru ca ii consider intr-un fel anume... dar am zis sa fiu om bun si sa nu mai spun lucruri evidente pe aici gratuit happy Masina ta incape intr-un "engineroom" ? E si teleghidata? Tu macar ai idee ce este un workshop? Cred ca ti-ar prinde bine o carte... nu aspirina happy
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ai uitat sa pomenesti despre cutiuta pentru s.e.x., Attitude ! Eu cred ca aceea este preferata voastra ! olling on the floor