Regulament
Bloguri

Cum să yoga

Studiile au arătat clar că zilele de naștere sunt sănătoase iar oamenii cu mai multe zile de naștere trăiesc mai mult. Am să schimb pe această ocazie și trendul subiectelor lansat cu unul nou nouț și strălucitor doar așa, că musai. Românul la modul general e prost. Nu facem aici referință la cât a învățat el la viața lui ci la calitatea vieții lui. Pe alte meleaguri există o cultură pentru sănătate și nu vorbim despre America țara grașilor care au lansat tembelismele alea cu grași sunt frumoși, poate că sunt, pentru animalele carnivore care urmează să-i folosească drept hrană dar atât.

Dacă tot oamenii de știință au arătat că există și niște limite sănătoase gen 3 mese/zi atunci e clar că cele două mari dejunuri, cinci gustări, 3 prânzuri mici, cinci gustări și vreo 2-3 cine practicate de genul ăsta de oameni care aruncă vina pe orice altceva pentru un stil de viață care nu-i foarte compatibil cu viața (glande, oase mari sau că are curbe pentru camioane). În țările civilizate omul merge la dentist regulat, de două ori pe săptămână face sport și omul de 50 ani arată mai bine decât românul la 30 ani.

Să lăsăm grași în pace că cică nu-i frumos să te iei de ei că-i rănești și mănâncă mai mult, doar că exact mentalitatea asta e tembelă și permite stilul ăla de viață greșit... dacă bunul simț nu era așa tâmpit poate că acum forțați de împrejurări realizau și ei că ceva nu-i bine iar o schimbare este necesară, tare mi-ar plăcea și mie să văd după un an de zile un gras care cu un stil de viață mai puțin sedentar, cu un regim sănătos nu chestia aia de o băgau părinții ăia idioți cu TERMINĂ TOT DE LA MASĂ altfel nu ieși la joacă – iar copilul are porții suficient de industriale suficiente pentru eradicarea foamei în Africa.

Dacă tot vorbim despre sănătate, atunci cred că și aia psihică este la fel de importantă și tot împotriva „tratamentului special” cu care menajăm gusturile proaste, educația proastă și scuzele inventate pentru tsunamiurile de prostii lansate de filmele americane și blogări handicapați de mesajele astea motivaționale cu care abolim cel mai important fenomen din viața omului stima de sine. Stima de sine e chestia aia care îți spune „sunt prea gras, trebuie să fac sport” sau „sunt prea leneș, trebuie să fac ceva” și indicatorul pentru capacitatea ta de adaptare socială. E la nivel mic, atunci ești inadecvat și trebuie să faci ceva. Dar na, acum avem speechuri motivaționale, lepre oratori care susţin că toți sunt speciali, că toți contează în mod egal, că părerile lor contează ș.a.m.d. De ce consider că-i bine să și aruncăm cu pietre? De ce e bine să etichetăm? Să arătăm cu degetul pe stradă și să arătăm spre ce nu ne place și să spunem cu tărie „Așa NU!” ? Pentru că astea ne-au adus în prezent și au ajutat evoluția, dacă prostul linge o priză doar să fie trendy fancy cool, atunci nu merită salvat, dacă grasul behăie că e normal și nu-i vina lui pentru că glande, atunci să-i scoatem frate cele 100kg de glande să-l salvăm, nu?!

În această seară am să schimb foaia, mâine e marți, 3 ceasuri în care sunt romantic desăvârșit așa că între 20 și 23 o să dorm.

https://youtube.com/watch?v=UWc9-z8QpXw& … H4Mwg

Hai că v-am lăsat :-)
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

souvenir

  • Publicat Acum peste 2 luni
exceptand frustarea din subiectul expus, ma intreb de ce nu ai propus macar un exercitiu - cel mai simplu, dar care dadea de gandit celor pe care i-ai jignit direct-indirect- de bun simt ...happy

am mare compasiune pentru persoanele care au cu 20-30 ani mai putin decat mine si arata cu cu 20-30 kg mai mult ...
cine se face vinovat ca nu le-a instiintat ca atunci cand o usa se inchide ... o alta se deschide ...?

yoga ... poate reglementa si situatia celor care le poti numara coastele prin tricou!happy
si nu numai ...
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
yaaay am si eu o sutinatoare big grin (probabil ca-i prea delicat subiectul pentru multe persoane)
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu-i nimeni de acord cu tine ? Sunt eu ! Dar cu nuante, desigur.
Unele lucruri ar trebui spuse... Poate nu direct, poate nu acuzand direct omul, ca nu stii niciodata daca nu-i bolnav sau cine stie ce... Ghinionul meu, eu is mai directa, o fac natural happy)