Regulament
Bloguri

Mereu al doilea

Văd cu o lacrimă plină de tristețe că nici măcar aici nu scap de locul doi! De la prima fată din viața mea până la alegerea femeilor din prezent, sunt mereu al doilea, până și în pat observ că indiferent de vârstă e o constantă replica sexului frumos cu „știi... io nu fac asta in general, ești al doilea cu care fac dragoste în afară de Gigel cu care am avut o relație/căsnicie de X ani” până-n top 10 făcut de nea Script sau alegerea unei femei când vine vorba de ieșitul în oraș și poate o vizită-n Mansionul meu dintr-un bloc destul de urât din mirificul oraș. (Deși nu înțeleg de ce niciodată prima alegere nu-i niciodată aia bună – pe când eu mereu sunt, dar asta pentru altă dată)

Dacă tot m-am autoproclamat minotaur (de la brâu în jos) și pentru că vecinul meu ascultă manele pentru că alcool, am decis că-i o seară bună în care să-i bat în uşă și să-i spun că-i prost și să oprească behăiala aia, dar pentru că e totuși fericit că a reușit să-și lase mândra gravidă și trage o beută iar noi toți vecinii lui bem în speranța că nu o să semene cu mine sau cu ei, am decis să-mi fac și propriul meu premiu.

O să fie numit Oscap știu că-i chinezărie ieftină dar așa vreau io, fiind premiul meu o să pot să-l ofer femeilor și o să spun şmechereşte la băieți că plec în oraș să decernez un premiu unei norocoase când după multe milogeli o să accept invitația în oraș a unei norocoase femei pentru că EU (sexpert, minotaur, amuzant, inteligent, frumos și autoproclamat rege și mare mason al țiganilor și ungurilor – la naiba trebuie să-mi ridic și mai mult standardele de azi)

Eu o să-mi acord pentru locul doi în viața femeilor premiul Oscap și nu pentru că nu există locul trei că așa vreau eu, că-i al meu, locul 1 o să-l ofer ăleia care o să aibă talentul să-mi prostească caracterul și să ajung vreodată un fel de soț al ei.

După ce mi-am auto decernat și-un premiu în seara asta și panica că am vreun puradel prin bloc a dispărut total, pot să trec liniștit la niște limonadă cu voi pe aicicea, dar nu prea mult, că strică...

Nu vă pun muzică să căutați și voi, ce îmi place mie nu meritați încă așa că tot fiind o seară de joacă, îmi pun imaginația la somn și vă provoc la un o chestie... pentru femei să aleagă doar două trăsături din trei pentru un bărbat demn de un ... romantizat gen o simulare de exercițiu pentru crearea de puradei, dar fără crearea de puradei, adică sex dar să nu-mi sară pudicele în cap (doar dacă sunt bunăciuni și atunci nu am nimic împotrivă) și invers pentru bărbați, două din trei calități pentru o tipă demnă de un sex, adică un fel de dragoste pentru fătălăi dar fără emoție... să vedem „calitățile”

1. Bunăciune (fizic de la gât în jos)
2. Bunăciune (mutră mișto de la gât în sus)
3. Talent (mişcări din alea așa cum trebuie)

Prima alegere este cea mai importantă deci o să fie și aia de nota 10, cel mai ce-ul individului sau individei și a doua alegere o să fie de nota 5, adică un satisfăcător acolo cât să meargă de una mică...

Exemplu: Alegi 1 și 2 atunci o să aibă un corp divin, o mutră care nu îți provoacă greață dar nici prea multă placere și este praf sau un fel de calorifer în pat (nu fierbinte, rigid)

Eu aleg 1 și 2 pentru că am talent și pentru ea, nu-i bai că se mișcă precum o țestoasă răsturnată, o mint că-mi place să leg femeia, că-i mai sexy și alea alea și-am rezolvat baiul, dar dacă nu-mi place... nici viagra nu-mi provoacă erecție. Voi?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ame !!! @cumva este femeie !!! Mai uita-te si tu la profiluri, ca si eu am muscat-o !! olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

cumva

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ma starnishi, atitudinalule happy
Pai bre, ca sa afli cum sta cu talentul, tre sa ajungi in pat, nu ? Ca sa ajungi in pat, e nevoie de 1 si/sau 2. Plus un ceva al dracului de important happy. O conversatie isteata, o atitudine misto, un moment potrivit. Si chef happy
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
cine vb de asa ceva? big grin eu vorbesc de muraturi!
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
taci ma olling on the floor Noapte buna, pe cuv ca plec... o sa rasara soarele daca mai vorbesc mult pe aici! big grin
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Fiecare avem dreptul la pareri......carliontate ! olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am sa ajut o tipa blonda care provoaca nervi prin a comunica un mesaj din partea ei.... citez:
"Mai oameni buni sa o spunem pe sleau aici pe bloguri sunt numai frustrate si casnice frustrate. Cea care mi sclipeste ceva mai tare este Enigma cu parul ei carliontzat."

big grin
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
Capcane la ora asta? happy n-am...
poza Elleannor

Elleannor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ahh, mai bine trupul, decat chipul. In caz de nevoie, recurgi la joaca cu mastile si o transformi, pentru o noapte, in Ileana Cosanzeana !! big grin
Asadar, 2 si 3 !
Sigur nu e o capcana ??
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emill... vrobim de realitate nu sci-fi! happy
matrimoniale - membru fara poza

Attitude

  • Publicat Acum peste 2 luni
@ema happy aveam si niste suflete prin camara pe undeva, in caz ca e trebuie olling on the floor

@Elleannor.... pe langa talent... trebuie sa mai fie si ceva care sa-ti gadile omuletul din barca tongue ... chipul sau trupul? olling on the floor