Regulament
Bloguri

NEBUNIA MEA

Eu nu sunt o persoanã foarte specialã,Doar un bãrbat obisnuit cu gânduri obisnuite,cu o viatã obisnuitã.Nu vor exista monumente ridicate în onoarea mea si astfel numele meu ar fi imediat uitat.

Dar într-o anumitã privintã, sper sa reusesc mai bine decât oricine.
Sa iubesc si sa fiu iubit de o femeie cu toatã inima si sufletul meu, si pentru mine,acest lucru ar fi suficient
Da poate sunt un visator insa am tot acest drept sa cred in propriile mele vise si sa dau tot ce am mai bun din mine ca sa le obtin. Nu imi este rusine sa recunosc ca sunt si sensibil uneori, ca am plans si inca mai plang cand mai privesc unele filme pe care le simt si traiesc intens, nu imi este rusine sa recunosc ca mai am multe de descoperit si experimentat in viata, ca mai sunt si tare incapatinat copilaros sau morocanos uneori dar mai ales nu imi este rusine sa recunosc faptul ca nu am reusit sa cunosc pana acuma ce inseamna dragostea adevarata. P oate multi vor rade la citirea acestor cuvinte ,dar numi pasa asa sunt eu ,fiecare cu nebunia lui,nu?, eu sunt nebun in felul meu,un nebun cu suflet frumos,cred,un nebun ce inca cauta dragostea ,iubirea pura ,care atunci cand sa o privesc si cand ma ia de mana ,sa tresar ,sa inceapa fluturi sa umble prin stomacul meu,,,Sunt nebun oare ca mi place cineva ?Nu nu cred .,Sunt nebun ca incerc sa i scriu versuri frumoase ... nu.nu cred.As vrea sa cred ca mai sunt persoane care mai sunt in stare sa puna doua cuvinte pe foaie,chiar daca sunt inspirati din alta sursa,poate uni dintre noi avem nevoie de cu vinte frumoase ,venite din inima ,care sa ne deschida sufletul si inima,,care inchise o data demult cu voia sau fara voia persoanei pe care am iubito sau pe care o mai iubim, uni dintre noi, stau acolo in tacere si cu frica sa nu mai fie ranite inca o data si inca odata.... Asta este nebunia mea,imi place sa vad lumea fericita,imi place sa vad o pereche tinanduse de mana prin parc,imi place sa aud apa cum curge,ador ploaia sa cada peste mine,sa ma atinga stropi ei sami atinga ochii sai deschid si sa privesc spre cer si sa i multumes DOMNULUI ca mia mai ingaduit incao o zi si drept rasplata o traiesc fericit....si pt asta trebuie sa multumim zi de zi.... Hai ,ca poate vam plictisit ,cu prostiile mele,cu nebuniile mele si numi doresc sa deranjez pe nimeni,,,va pup pe toti ,,,,
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

poza valentyn

valentyn

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna botic_imblanit. Da ,poate ai dreptate un suflet sensibil merita un suflet pragmatic,desi cei cu sufletul pragmatic se pricep foarte bine sa influenteze oamenii din jur cunoscand foarte bine comportamentul nonverbal al emotiilor. Energia lor vine din recunoasterea pe care le-o ofera semenii, in special cei influenti. Fiind constienti de rolul lor in societate, mereu vor fi atenti sa aiba o imagine buna si laudata. Probleme pot aparea cand nu mai reusesc sa isi distinga rolul real de cel social.

citeam ceva acum multi ani in urma cand eram copil,atunci nu intelegeam,spunea acolo-Centrul inteligentei emotionale este la randul sau alcatuit din trei tipologii de suflete: empatic (cel ce ajuta), pragmatic (cel ce actioneaza) si romantic (cel ce iubeste). Important de tinut minte este ca nicio tipologie nu este mai presus fata de cealalta, fiecare avand puncte forte si slabiciuni, oportunitati si obstacole de trecut..
poza Iubita67

Iubita67

  • Publicat Acum peste 2 luni
esti o persoana foarte deosebita.Putini oameni mai stiu sa se bucure de lucruri atat de marunte,sa iubeasca din tot sufletul......nu esti nebun deloc.Esti foarte romantic.Nu credeam ca mai exista asemenea barbati....sunt convinsa ca iti vei gasi sufletul pereche,dragostea adevarata. Iti doresc asta pentru ca esti un om intr-adevar deosebit si chiar meriti. Mult succes!!!!!!!!!!!!