Regulament
Bloguri
Atunci când iubeşti şi eşti iubit înapoi, se simplifică lucrurile. Totul e roz şi se merită. Dar ce se întâmplă când iubeşti şi se opreşte aici? Ce se întâmplă atunci când investeşti cu tot ce ei în persoana pe care o iubeşti şi tot ce primeşti înapoi este indiferenţă? Sau…poate primeşti câte o vorbă aruncată în vânt. Aşa, pentru a face jocul mai interesant.
Nu se poate exprima în cuvinte cât este de dureros să iubeşti o persoană şi să nu ştii dacă sentimentul e reciproc. Tot ce primeşti înapoi să fie o incertitudine seacă. Plângi, suni, dai mesaje, faci servicii, îi faci toate mofturile, te zbaţi în deznădejde, în nesiguranţă şi când eşti pregătit să renunţi…atunci îţi acordă puţină atenţie. Asta pentru a te readuce în joc. Pentru a nu-ţi permite să-ţi refaci viaţa sau sentimentele. Cunoşti situaţia? Treci şi tu prin una? Sau, mai rău, provoci şi tu o astfel de situaţie?
Am văzut mulţi astfel de ”jucători” care se amuză jucând de-a v-aţi ascunselea cu dragostea. Când blochează o persoană într-un cerc şi apoi o poartă prin tot felul de stări. Când li se pare interesant ca într-o zi să acorde atenţie sporite, ca a doua zi să fie extrem de indiferenţi.
De asemenea…am văzut multe astfel de ”victime” plângând pe umărul meu. Îmi amintesc cum printre lacrimi spuneau ”nu-mi imaginez cum s-a ajuns aici”. Ba eu îmi imaginez. Ai intrat în jocul diavolului şi nu vrei să ieşi sau nu poţi pentru că eşti prea strâns legat. De la început ai primit tot felul de semnale cum că se joacă sau că ”navighează” şi pe alte teritorii, dar pur şi simplu nu ai vrut să conştientizezi. De la început ai avut indicii cum că îi place să stea cu picioarele în mai multe lacuri, dar ai închis ochii. Ai ţinut cu dinţii de o ”relaţie” în care tu dădeai, celălalt primea şi atât. Tu ai iubit. Altul s-a jucat. Ai trăit o joacă de-a iubirea
Moderatori angel_angel39 pustietate_in_floare Ji_Ji admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

fann

  • Publicat Acum peste 2 luni
De multe ori se intimpla asa.Dar cine e de vina cind celalalt insista aiurea.Chestia e ca uneori xcind te hotaresti sa renunti incepe celalalt sa se dea la tine.Si atunci incepi tu sa faci la fel.Si tu acum nu pricepi de ce celalalt se da la tine dupa ce ti-a dovedit ca nu te place.Si celalalt nu pricepe de ce tu te porti acum maspa.Celalalt zice sa lasam ce a fost .Iar tu consideri ca ai fost un prost si vrei sa recuperezi. Unul zice ca aia a fost inainte de a fi impreuna sau inainte de a ne casatori,iar celalalt nu e de acord cu asta. Si uite asa incepe o relatie naspa,naspa .Si fiecare considera ca celalalt e de vina,si ca el trebuie sa recupereze .Cine-i de vina ?Cine mai stie?Si uite asa se ajunge la despartire si fiecare zice ca e vina celuilalt.
matrimoniale - membru fara poza

candy

  • Publicat Acum peste 2 luni
"Ai intrat în jocul diavolului"..... suna cam dur....