Regulament
Bloguri
Azi, poate ca multi dintre voi, am surprins o stire. Se facea referire la descifrarea catrenelor lui Nostradamus, catrene despre care s-a scris si vorbit foarte mult indiferent de cum au fost acestea interpretate.
Din ceea ce v-ati documentat pana acum, care este opinia voastra referitor la acest subiect avand in vedere si situatia actuala?

"In catrenele lui, profetul Nostradamus a prezis ca in jurul anilor 2013-2014 va incepe cel de-al Treilea Razboi Mondial.

Dintre toti asa zisii profeti care s-au facut remarcati, cel mai respectat din toate timpurile este Nostradamus. Asta si pentru ca multe dintre previziunile lui s-au adeverit.

Spre exemplu, el a prezis ascensiunea lui Adolf Hitler, Revolutia Franceza sau atacul de la World Trade Center. Mai mult, el chiar si-a prevestit si propria moarte.

Profeţiile continuă şi mai înfricoşător. Se spune că acest conflict se va transforma treptat în Al Treila Război Mondial, care va începe în noiembrie 2014 şi se va încheia în octombrie 2024. Profeţiile lui Nostradamus, despre care se spune că ar fi ultimele, vorbesc despre boli crunte care vor afecta mare parte din po****ţia globului. Europa va fi aproape depo****tă, ca urmare a folosirii armelor chimice şi nucleare în conflictele prezise de Nostradamus.

Mai mult, Nostradamus spune ca in perioada imediat urmatoare lumea va fi zguduita de asasinatele a patru presedinti, iar pana in 2016 in Europa va aparea un arc satanic al furiei, pe care multi il aseamana cu Marele Accelerator de Particule de la Geneva."

sursa: Romaniatv.net
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

licaram

  • Publicat Acum peste 2 luni
da` lingura la gamela ie`?
si carnatii afumati cer masca de oxigen ...
matrimoniale - membru fara poza

licaram

  • Publicat Acum peste 2 luni
boace:tongue
matrimoniale - membru fara poza

licaram

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emil, da cu virgula la bobi:big grin
matrimoniale - membru fara poza

licaram

  • Publicat Acum peste 2 luni
cell, stiai si cate boabe vei avea?
Emil, nuuu ...
barbat, de unde stii ca va fi o saptamana?