Regulament
Bloguri

Blog de citit la cafea

Suntem unici, asa suntem, chiar daca ne nastem cu un frate geaman, invatam diferit din aceleasi experiente, simtim diferit adevarul, acel adevar unic, ce se potriveste doar unei singure persoane... adevarul despre a fi tu. Genetic daca am fi identici, experiente de am avea identice, tot nu ar fi in final doi oameni la fel... ce ne desparte de ceilalti, ce ne face sa fim noi? O intreaga paleta de alegeri, un liber arbitru lasat la voia fiecaruia sau... altceva? Ce ne face unici? Sigur nu felul cum zambim, pasim, gandim, evoluam, intelegem, apreciem sau acceptam... un complex cumul din toate astea? Sau doar un biet suflet scris diferit pentru fiecare trup?

Va veti intreba, ca si mine cand am lansat intrearea: ce legatura are sufletul cu toate astea? Nu stiu, dar are...

Sau nu are... cert e ca diferentele dintre noi aduc in comun egaltatea... da, egal de a fi diferit. si cu asta am rezolvat si problema traiului in comun, ca societate.... mi-ar fi extrem de greu sa traiesc langa unul identic mie! Traiasca diversitatea!

Si apoi.... sa nu ne plangem de ea niciodata, mama asta, a noastra, natura, ne-a dat fiecaruia cate ceva, aparte, doar asa, ca sa fim unici.... si atat!

Apanajul asta nu e o sentinta, nicio solutie inteligenta pentru evolutie, pentru ca nu de trup vorbesc aici, iar ea, mama noastra natura se rezuma doar la a supravietui cu brio in ecosistem, nu in tine. winking
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

ciuvi13

  • Publicat Acum peste 2 luni
Seara buna tuturor!
Cam tarziu pentru cafea asa ca.... vin cu damigeana (pisi). Numa' ca nu stiu preferintele fiecaruia si am adus-o goala. big hug olling on the floor
poza PisicaNeagra33

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
La ciuvi cafeaua e la damigeana.
Se bea prin furtuncoffee