Regulament
Bloguri

Tu de ce te bucuri?

Ma bucur pentru ca sunt tanar; ma bucur pentru ca sunt sanatos, ma bucur pentru ca am un acoperis deasupra capului; ma bucur pentru ca pot interactiona cu oameni diversi, pot cunoaste, in fiecare zi, alti oameni interesanti, pe care ii pot aprecia si care ma apreciaza.
Ma bucur ca am un loc de munca. Ma bucur ca pot pleca in orice colt al pamantului doresc, pot cunoaste locuri noi si imi pot mari cunostintele.
Ma bucur ca sunt liber, ma bucur ca traiesc intr-o perioada in care am acces la atat de multe informatii, incat pot afla oricat de multe lucruri despre aproape orice.

Ma bucur ca sunt viu, ca ma pot bucura, pot sa rad sau sa plang, ma bucur ca pot trai emotiile indragostirii, ca pot savura fiecare pas al apropierii de o femeie. Chiar daca sunt triste, pot trai si trece si prin tristetea certurilor sau a despartirii, sa simt durerea separarii.

Toate aceste emotii, lucruri, deschideri catre tot din jur si toti, ma fac sa iubesc viata si oamenii. Chiar daca unii ma bucura iar altii ma dezamagesc.

Toate acestea ma fac sa ma simt viu, sa apreciez viata si toate laturile si experientele sale, cele bune si chiar cele rele.

Tu de ce te bucuri?
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

licaram

  • Publicat Acum peste 2 luni
your, la multi ani, cu transformarea aniversarii in bucurie!:happy
matrimoniale - membru fara poza

licaram

  • Publicat Acum peste 2 luni
de primul martisor pe care l-am primit acum!:happy