Regulament
Bloguri

PUNCT

Un semn grafic mic și rotund, asemanator cu o intepatura de ac. Dar daca pui punct, ce este atunci cand: punct si de la capat? Pai cum mai poate fi “de la capat”, deci un inceput, daca este dupa punct? Pentru ca intr-o logica a lucrurilor, inainte de punct au fost spuse “lucruri”, ceea ce este de luat in seama si atunci… nu mai poate fi “de la capat”. Hmm… Mai bine sa gandesc totul intr-o ecuatie? Pare mai simplu, daca nu m-ar incurca necunoscutele. Pentru ca ecuatiile sunt cu una, doua, trei si chiar mai multe necunoscute. Se complica si mai mult lucrurile pentru ca de la doua in sus intervine sistemul de ecuatii. Off… Ce modul sau model de rezolvare, mai bine gandesc mai radical si parasesc subiectul. Asa stabilesc si eu un mod de integrare. Sau integrale? Nuuu !!! Ca intru in analiza si dau de limite, care ma indispun pentru ca duc la ingradiri, marginiri. sad
Sa revin la punct
.
Stau si-l privesc si nu ma pot abtine sa ma gandesc daca ii intuim valoarea si puterea… cu adevarat? O zgaiba de semn si-mi da atatea batai de cap. Dar daca-l privesc ca pe un “punct de vedere”? Mereu exista opinii, pareri, deci puncte de vedere pro si/sau contra. Hai ca a inceput sa fie de bine cu punctul…de vedere. Din dezbateri mereu razbat solutiile cele mai bune, deci acest punct pare sa fie de bun augur. Degeaba ma amagesc privind doar partea plina a dezbaterilor, cand de fapt, de cele mai multe ori controversele sfarsesc lamentabil cu certuri, injurii si jigniri.
Mama lui de punct!! Mai bine asez punct langa punct, ca intr-un sir indian si obtin o linie. Ei na, o linie!? Ca parca si asta nu poate fi si franta si-mi aduc aprobriul doamnelor carora le amintesc de… “inima franta”, ca sa nu mai spun o dreapta, ca ma bag in gura simpatizantilor de stanga de nu ma mai scapa nici o po(a)nta.big grin
Ce mi-a venit cu punctul asta? Nu puteam eu sa-mi vad de treaba mea? Dar acum nu-mi mai da pace. Trebuie sa-l rezolv, orice problema are o rezolvare. Asta am invatat de la viata! Asa ca, sa-i dau bice! Trebuie sa gasesc solutia!
Evrika!! Vai, si era atat de simplu!? Puncte, puncte, dragilor …….. si va las pe voi sa completati pe linia punctata. Ei? Ce ziceci? Nu-i asa ca era simplu?
Gata, gata! Am glumit. Stiu ca era o pasare de responsabilitate, dar, sincer, a fost doar o gluma… nu-mi sta in caracter sa-mi rezolve altcineva problema.
Dar daca nu-l las singur si-i tastez un prieten, un tovaras de drum? Da! Doua punte!! Ce poate fi mai romantic, mai simetric si mai simplu in acelasi timp? Deci eu pun doua puncte, a fost in responsabilitatea mea sa-mi rezolv problema… ceea ce scrieti voi dupa ele, este responsabilitatea voastra. Va salut cu respect, sa aveti o zi buna si o saptamana excelenta!!
:
P.S.: Pentru cei ce ar indrazni sa se ingrijoreze: nu am pus... PUNCT! tongue
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Your_Dream

  • Publicat Acum peste 2 luni
@scriptlance: interesante, argumentate si inedite ... punctele tale, ale mele, ale oricui se regaseste in ele sau cum s-ar zice: punct tintit-punct ochit. Niciodata nu mi se pare in comentariile tale ca ai pune la ... punct. big grin
Cat despre punctul de intalnire: oricand, imi face placere. Eu iti multumesc! happy
P.S.: Pentru ca-mi iei mereu in serios blogurile si-ti exprimi un (ca sa raman in tema) ... punct de vedere.