Regulament
Bloguri

Fatza in fatza

******* Din cate am vazut azi , cam asta este tema zilei olling on the floor ….. Norocul meu cu prietenii dragi, care scriu romaneste happy .
---------------------------------------------------------------------------------------
Fatza in fatza

Adevarul este ca poti sa fii tot atat de fericit cu o alta persoana, pe cat poti sa fii cu tine insuti. Daca tie iti place cine esti, a fi cu o alta persoana poate fi o prelungire a fericirii tale. Dar, daca nu te placi, a fi cu o alta persoana nu poate decat sa ti exacerbeze nefericirea.

Decizia ta de a intra intr-un parteneriat nu ar trebui sa se bazeze pe dorinta de a evita sa te privesti pe tine insuti, ci pe dorinta de a te privi si mai intens. Atunci cand traiesti impreuna cu alti oameni, e posibil sa le declansezi ranile nevindecate si e posibil ca ei sa ti le declanseze pe ale tale. A deveni constient de partile nevindecate din tine nu este nici placut, nici usor. Si totusi, acest lucru este o parte necesara a calatoriei catre intregirea sufleteasca.

Relatia este ca o lama uriasa de plug. Ea strapunge straturile superficiale ale constiintei si iti scoate la iveala cele mai adanci temeri si nesigurante. Daca nu esti dispus sa privesti la aceste lucruri in profunzime, poate ca ar trebui sa-ti pui sub semnul intrebarii dorinta de a te afla intr-o relatie intima. Nu te poti apropia de o persoana – fara sa ajungi fata in fata cu tine insuti.

Paul Ferrini

---------------------------------------------------------------------------------------

Eu plec la Chef ….. la chestii mai pamantanesti

Va pup pe toti dulce virtual  ……….
Sa ne revedem in zdavie si mintea limpede olling on the floor olling on the floor olling on the floor

PS. Din mesajul de mai sus am inteles urmatorul lucru: nu te baga, daca nu te simti pregatit, dar nici nu te lasa, ca in acest caz – nici nu vei fi nici odata pregatit! (ps-ul asta, in caz ca ma intreaba cineva, si nu sunt pe aici)

Rog seriozitate, si fara verificare de gramatica big grin .
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Dragonfly

  • Publicat Acum peste 2 luni
O mama, ce de valoare e pe aici! e musai sa citesc toate comentariile? big grin
olling on the floor olling on the floorolling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

_Viorela_

  • Publicat Acum peste 2 luni
Atunci, stai acasa si cearta-te cu peretii! Aici avem si altele de facut si citit. Temp scrie pentru persoanele care o plac si sunt destule, daca nu-ti convine fa-ti blog personal sau mai bine....site personal. Acolo te poti certa cu cine postesti!

Vreau s-o vad si p-asta : cum maturi pe jos cu cineva de pe site! olling on the floor
matrimoniale - membru fara poza

_Viorela_

  • Publicat Acum peste 2 luni
Vai, Viorel, cunosti codul civil? Parca n-as crede! Tu nu stii cand se scrie "aceia" si "aceea" si vrei sa credem ca stii codul civil... Poate-ar trebui sa mai stai si-n banca ta, prea multe jigniri pe cm patrat!
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Templates, in ultima vreme (din ce am vazut eu) Viorel e cel in culpa. De aceea are si avertisment.
Dar eu nu sunt mereu aici, mesajele si blogurile mai dispar... Folositi amandoi varianta de a-i scrie adminului cand e o problema si gata. Please.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am vazut mesajul.
Te rog sa nu mai postezi conversatii private.
Viorel ai avertisment, te-am rugat sa dai ignore, nu e singura femeie de pe site.
Temp, fii amabila, foloseste si tu un singur cont, sa stie omul cu cine sta de vorba, sa stiu si eu cand moderez cum sa o fac.
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Daca nu incetati cu hartuirea reciproca...
Discutiile se poarta pe chat/prin mesaje private. Rezolvati-va acolo problemele. Nu se poate, raportati abuz catre admin.
Ajunge cu circul asta!