Potenţial

Când trezeşti un vis în viaţa ta, orice luptă încetează. Potenţialul tău ia o nouă direcţie iar emoţiile nasc creativitatea uitată din tine. Abia atunci poţi lua un angajament nelimitat faţă de propria persoană.
Mai mult

Atingere

Dorul te-a adus în punctul acela în care orice sentiment ce-mi iese prin piele ar risca să topească îmbrăţişarea ta... şi apoi ţi-ar fi teamă să mai deschizi ochii încât să vezi dacă mai eşti viu sau trăieşti în inima mea.
Mai mult

Lume

Mulţi dintre noi credem că avem o lume a noastră, intimă şi bine ascunsă de privirile curioşilor indiscreţi. Ceea ce considerăm ca fiind al nostru, această lume, o numim interioară sau psihică. Însă ajunşi la o anumită vârstă găsim printre oameni urme ale propriei lumi şi se trezeşte în sufletul nostru o durere ca aceluia trădat şi jefuit de ceea ce avea mai scump. Cădem vlăguiţi în curentul lumii…
Mai mult

Armonie

Oameni dragi, ştiaţi că sentimentele noastre întrec cântecul păsărilor, ştiaţi că orice realitate se frânge ca frunza toamna sub fiecare notă melodioasă a sentimentelor noastre? Şi cel mai mare geniu ce a compus vreodată muzică, pare doar un trist povestitor... trist de dorul al acelui cânt din inima lumii.
Mai mult

Liber

Eşti ros de teamă şi pierzi orientarea... În sufletul tău e beznă. Şi în fiecare colţ de suflet se simte mirosul încărcat de animal sălbatic... Ţi-e frică, şi îţi priveşti corpul ca şi cum îl vezi pentru ultima oară. Într-un moment de furie ţi-ai înţeles frica... Animalul ce stă la pândă şi este în mod constant în stăpânirea ta, nu îţi poate face nici un rău. Teama este pentru cei pe care îi iubeş…
Mai mult

Tehnologie

Nouă tehnologie? ... Cădem plini de admiraţie la picioarele ei, uitând să admirăm ceea ce de fapt ea studiază şi ne aduce privirii noastre leneşe.
Mai mult

Creaţia

Creaţia dacă ar putea fi explicată prin imagini, ar arăta ca un chip întors căruia i-ar curge conturul în pământ, şi apoi curiosul se apleacă şi-ntreabă: de ce a crescut o floare aici? .... la care floarea nu mai poate să-l întrebe: şi tu de ce ai chipul întors?
Mai mult

Dans

Mi-e dor să dansez... Mi-e dor de acel farmec al fiecărei celule din corpul meu ce muzica înlănţuie într-o ordine nebună... nebună de frumos.
Mai mult