Regulament
Bloguri

Un ingeras

Buna ziua people
O fi buna la voi? la mine nu prea. Scuze pentru ca voi sborda un subiect care nu are legatura cu love, love, love dar are legatura cu realitatea in care traim.
Cred ca toti ati vazut stirile din ultimele zile, pe toate canalele TIPA un subiect destul de delicat. "Un copil de 4 ani a murit sfasiat de caini ieri, langa Parcul Tei din Bucuresti". Trist si ingrijorator , dureros si in acelasi timp imi da o stare de dezgust, sila, ura si disperare ca in zilele noastre se mai poate intampla asa ceva.
Merg in parc des, destul de des, am un caine care din punctul lor de vedere prezinta grad de risc ridicat.Daca se intampla sa uit botinta acasa, risc sa iau amenda, lectii de morala si timp pierdut de la domnii politisti.Asa isi pierd ei timpul, terorizand lumea in loc sa-si faca meseria cu adevarat. Cainele meu este un caine educat, dresat, care raspunde la comenzi, ataca doar daca unul dintre stapani ii cere asta, din punctul meu de vedere nu prezinta nici un risc.
Cum este posibil ca noi, stapanii de animale, care investim atentie, timp si bani in catelusii nostri prin ( vacinuri, dresaj, alimentatie corecta, etc) sa fim mereu pusi la zid de unii ca ei care permit sa se intample astfel de lucruri ziua in amiaza mare?
Oare nu este mai logic sa aiba grija de maidanezi decat sa vina sa ma intrebe pe mine daca cainele are botnita sau nu? ( in masura in care cainele este tinut in lesa, deci nu are cum sa atace si sa omoare )?
Ma intreb, cand domnul politist imi scria amenda, intr-o alta parte a orasului acel copil murea in chinuri, fara ca cineva sa-i auda strigatul de ajutor?!?!?!
Probabil ca da!
Cand mergeti la munca domnilor politisti, faceti-va treaba si datoria, nu va mai dati mari cu uniforma cand vedeti femei singure. Sper sa spalati bine la ea, este patata cu sangele unui copil nevinovat, pe langa acei caini care l-au omorat ati participat si voi cu ignoranta voastra si cu nepasare.

Va rog sa intrati si sa senati petitia :
http://yousign.org/ro/caini-vagabonzi

Si hai sa trimitem acesti caini in adaposturi specializate si acesti "politisi"la MUNCA, nu la plimbat cu masina prin parc...poate, poate le cade si lor de-o paine.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

atheea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Woogymoopsie- si eu la fel, dar erau alte vremuri, parca si cainii erau altfel....
matrimoniale - membru fara poza

atheea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hyden- mi-am innebunit lista de fb cu Rosia Montana, stiu ce zici...dar trebuie o solutie si pentru problema asta.
App, daca tot ai deschis subiectul ...

https://facebook.com/photo.php?fbid=726
https://facebook.com/photo.php?fbid=101
https://facebook.com/media/set/?set=a.1
poate le dai si tu un share tongue
matrimoniale - membru fara poza

atheea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Woogymoopsie- daca e sa te gandesti, o haita de 12-15 caini nu cred ca se simt stingheri sa te pape si pe tine...deci...a cui vina este?
matrimoniale - membru fara poza

atheea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Woogymoopsie - inteleg si punctul tau de vedere si da...si bunica are o parte de vina...da chiar trebuie sa ne crestem copii intru turn de fildes? chiar trebuie sa ne fie frica sa venim seara de la servici, ca stiu eu ca in zona cutare patroneaza o haita de caini?
Eu zic ca ne meritam soarta cu astfel de pareri si ce ne face guvernul, primaria, primarul si tot ce tine de zona asta ( de zona celor care iau decizii) este bine primit.
Hai sa nu mai dam vina pe ei, sa consideram ca ne meritam traiul si eu zic sa muncim si sa trudim sa le facem lor curul mare, noua ce ne trebuie pana la urma?
matrimoniale - membru fara poza

atheea

  • Publicat Acum peste 2 luni
alegeri- admirabil ce ai facut, putini oameni asa ca tine, like
matrimoniale - membru fara poza

atheea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Antonescu_223- stiu ca este obligatorie, dar nici pe un imas, fara oameni, caini si alte vietuitoare...nu am loc sa stau? in masura in care cainele meu se joaca cu toata lumea, cu totii cateii...ba chiar are si un prieten de cand era mica ...un yorke.
Imi suna a discriminare ce fac ei...si nu mi se pare corect!
Daca stiu ca am un animal periculos...doar nu-s smintita la cap sa-l las libera sa omoare pe careva....dar imi cunosc cainele si stiu ca este incapabil sa atace...cunoaste comanda...doar la auzul ei este agresiv...atat!
matrimoniale - membru fara poza

atheea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cybele- eu inteleg ce spui, dar acei caini agresivi sunt tot rezultatul OMULUI. Nu sunt eu de vina si nu trebuie sa platesc eu pentru asta.
Plus ...ca daca e sa te gandesti, toti cainii au un potential ridicat de agresivitate. Faptul ca un pitbull este un caine mai puternic nu-l face neaparat si agresiv. Am vazut pechinezii mult mai pusi pe scandal decat un pitbull.
Eu o consider discriminare, daca puterea unui tip tras la sala este mai mare decat puterea unui om normal...nu interzicem sportul. Nu putem condamna o rasa...pentru cateva exemple negative( incidente care au loc tot din cauza oamenilor, pentru ca asa ii educa, sa faca banii pe spatele lor)

Iti recomand un filmulet, sper sa-ti placa winking

http://youtube.com/watch?v=yHwjaftMO5A&a … ex=38
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu CACIB-ul Cybele.. dar cam in aceeasi perioada Ontanu face un eveniment de o zi chiar in parcul Tei winking. CACIB-ul e pe latura cu complexul sportiv winking
poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Am fost la CACIB de cateva ori, n-am stiut ca se practica migratia canina... ce prostie...
poza alegeri

alegeri

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cand m-am mutat de acolo, datorita faptului ca stau la curte am luat si doi maidanezi din aia... pur si simplu i-am luat, fara acte si formalitati. Intre timp unul (era batran) amurit, si mai am o fetita care traieste bine-merci la mine in curte. Daca se vrea.. se poate. Nu sunt de acord cu toti bosorogii care le dau de mancare dar nu ii iau acasa. Ma costa 15-16 milioane (vechi) pe an sa am grija de un caine.. cu hrana, vaccin, deparazitari etc. Deci.. daca sunt iubitori de animale.. sa-i ia acasa si sa-si asume responsabilitatea. Restul.. mi-e mila de ei dar... asta-i situatia. Eutanasierea e buna chiar si pentru ei. Parerea mea.