Regulament
Bloguri

Leneş

Neaţa! Astăzi aş dori să mă întâlniţi pe mine, eu leneş. Nu am un loc de muncă ... însă îmi pot permite un trai decent. Nu am un hobby, deşi cam in fiecare weekend merg la terenul de sport şi admir oamenii ce practică diferite sporturi. Îmi place football-ul, însa nu îl pot numi hobby; este mai mult o religie acolo de unde vin eu. Majoritatea lucrurilor le fac cu ajutorul computerului, iar planul meu măreţ este să stau un an întreg în casă. Mi se pare stupid, însă din asta trăiesc ... făcând lucruri stupide. M-am decis îndelung să obţin permisul de conducere. Ca şi lucru motivant mi-am cumparat o maşină. Maşina după cum bine presupuneţi se află în garaj. Am încercat odată să iau lecţii de condus, însă a fost prea complicat pentru mine. Am protestat pentru asta, însă nimeni nu m-a ascultat. Ca urmare, la sfârşitul lecţiei, m-am oprint într-un sens giratoriu (la Ghica cu Colentina ... cunoscătorii ştiu). Acum bizar ... îmi doresc alte lucruri de la viaţa mea. Îmi doresc un loc de muncă. Chiar am fost la câteva interviuri, şi majoritatea mă întrebau: de ce ai venit la interviu? Acelaşi răspuns le-am oferit tuturor ... mă plictisesc acasă, şi aş dori să am o ocupaţie în timpul zilei. Ciudat este că angajatorii mă priveau cu dispreţ, şi nici măcar unul nu mi-a oferit un loc de muncă. M-am decis să îmi infiinţez eu un loc de muncă, însă nu ştiam anumite criterii de performanţă în muncă ... am fost dat afară şi de la acela. Zilele trecute eram la un alt interviu pentru un post de paznic. Am spus că ... nu poate fi alt loc de muncă mai potrivit pentru un leneş ca şi mine. Pe un test grilă era scris: Dacă întâmpinaţi un individ ce are intenţia de a fura din depozitul pe care îl aveţi în subordine, cum reacţionaţi? Am spus că probabil fură cu un motiv, nu l-aş deranja. Asta a fost picătura care a umplut paharul. Au spus că nu au nevoie de asa vigilenţă profesionistă. M-am simţit onorat. Mi-au apreciat sinceritatea într-adevăr. Nu îmi este confortabil să mă gândesc la viitor. Uneori părinţii mă vizitează, şi mai mereu mă întreabă cam acelaşi lucru: ce ai de gând să faci cu viaţa ta?

Acum că aţi aflat câte ceva despre mine, aş dori sa îmi oferiţi idei de a îmi petrece timpul liber. Cam pentru 10 ore / zi. Restul timpului îmi este ocupat.

Mulţumesc!
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza garrath

garrath

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ca atare voi merge sa trag un pui de somn! La recitire!
poza garrath

garrath

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu e tocmai un subiect de a face mişto pe ... viaţa mea este cam aşa cum am expus-o în rândurile de mai sus. happy
poza garrath

garrath

  • Publicat Acum peste 2 luni
O puştoaică ar părea puţin imatur cred ... însă voi ţine cont de sugestie. Mulţumesc!
matrimoniale - membru fara poza

BabyAngel

  • Publicat Acum peste 2 luni
Domnul are dreptate, cand muncim uitam ca suntem singuri, cand avem timp liber ne plictisim si cautam companie !!! Asa simt si eu acum !!!
poza garrath

garrath

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aringarosa - am 25 de ani;
Stefania67 - nee. Dacă ţi l-aş da ţie... nu aş mai avea cu cine servi un BUD light.
BabyAngel - ei bine ... înfăptuiesc un anumit tip de muncă de acasă. Asta îmi asigură un trai decent. Aş dori însă ceva distractiv, ce să mă ţină ocuoat 10 ore.
matrimoniale - membru fara poza

BabyAngel

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poti face o munca si de acasa din fata calculatorului !!! Multi tineri o fac, si nu cred ca exista nimeni pe lume care sa nu fie un picut lenes !!!