Regulament
Bloguri
Cu siguranta mare parte din noi am fost nevoiti a suporta racnetele de nefericire ale unor persoane aflate intr-o zona nebuloasa a relatiei lor. De regula inceputul este banal, si par persoane aproape normale. Incet, incet incep sa se destainuie aratand cum stau lucrurile de fapt. Acela nu o mai baga in seama, ele stau toata ziua la cratita, si daca au 10 facultati. La masa in oras merge cu sotia, sau cu fosta. In mod normal, nu stie cand este ziua ei, dar ziua tuturor fostelor o retine cu exactitate si le suna regulat. Viata sexuala este un dezastru, sta in pat si freaca menta singur. In concedii, desigur merge tot cu sotia sau una din foste, iar ea sta acasa si pune muraturile pentru iarna. Despre delegatii sa nu vorbim. Acolo merge cu secretara sau vecina. Sunt cazuri in care merge si cu vecinul, dar asta intra in alta categorie. Si lista poate continua for ever.
Cateodata stau si ma gandesc cat este adevar, si cat este fictiune. Cum nu ma uit la telenovele, nu stiu care este trendul zilei.
Prin franturi de informatie, strecurate printre nesfarsite emoticoane plangacioase, ma dumiresc de crudul adevar.
Pudibonda doamna, a fost ademenita de la sute de km de stimatul domn. Domnul este insurat, dar din cand in cand se desparte pentru a pune sare si piper unei casnicii pline de suspans genul 007. Totusi, ce face ca o doamna aflata la sute de km distanta sa lase casa si masa, copii, o situatie, sa se mute urgent doar la el dupa doar cateva intalniri undeva intr-un orasel aflat la mijlocul drumului?
Domnul este PATRON. O femeie normala, cand aude de euroi, i se invart ochii in cap ca si pacanelele. Repede pe el, pana cand nu apare o alta oportunista avida de dragoste sincera si neconditionata. Adevarul iese la suprafata mai tarziu. Insurat, euroii mai mult nu sunt decat sunt, dar are un vis implinit. Este fata de casa si are o viata minunata langa cratita. Nu toti putem fi patroni sau patroane. Cineva trebuie sa si munceasca.
Intotdeauna, va aparea una mai tanara si mai frumoasa care se va repezi sa puna mana pe o bucata de fericire sincera si un card generos.
In loc sa te vaiti toata ziua, ar trebui sa te gandesti la ceva constructiv. O liposuctie, o operatie estetica, un examen oral . Si sincer sa fiu, nu este nimic de condamnat. Ai de unde alege. Sunt atatia patroni si manageri pe net, incat PIB-ul Romaniei a explodat exponential. Trebuie sa schimbi doar cardul.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Da6996

  • Publicat Acum peste 2 luni
Hai ma ,dariane, ca si noua ne fileaza felinarele la anumite sume,ce dracu...doar nu incurajam saracia..ce dracu happy))