Regulament
Bloguri

blogul lui chirita

Poate va intrebati cine este chirita. Ce coincidenta. Si eu ma intreb cine este chirita. Si fiti siguri ca daca il voi intalni il voi intreba acelasi lucru: Cine este chirita?
E trendy sa scrii un blog. Nu stiu cum se traduce "blog" din rusa in romana dar sunt sigur ca "blogger" se traduce din engleza in romana ca "bleg". Si e trendy sa fii "bleggy".
Subiectul blogului initiat azi este femeia. Nu va mirati. Acest site este unul de matrimoniale. Si eu nu sunt femeie.
Sa incep a extrage din putul gandirii concepte, spasme si alte pocnete neuronale:
"Femeia... o enigma neostenita pentru o minte odihnita...
Stiu sigur ca femeia este cel mai frumos subiect de iubit de pe pamant. Nu am coborat pe luna pentru a putea compara subiectele de iubit de pe luna cu femeia terestra. Dar deduc ca luna, fiind de dimensiuni mai mici decat Terra, are mai mici sanse sa egaleze in minutul 90 al meciului Spania-Olanda de pe arena leilor. Dar gravitatia fiind pe luna de vreo 6 ori mai mica decat pe pamant imi imaginez cum ar decurge o frumoasa noapte fara stralucirea stelelor, in doi, in plin extaz amoros. Sigur cei doi s-ar desprinde destul de des de asternuturi si ar pluti... ca-n cada.
Avand in vedere conceptul de mastodont contorsionat al echilibrului natural vesel si negricios in cerul boltii palatine, nu pot sa nu remarc ceea ce am remarcat deja, atunci cand dumneaei s-a facut remarcata de ultimul marcator al echipei gazda de pe scara Mercator.
Si cum, mintea odihnita degaja un suvoi de coloranti sintetici utilizati in industria petrochimica miniera, lupul a reusit sa isi schimbe parul fara sa isi inteleaga naravul dibace ascuns intr-o pereche de ciorapi agatati de peretele de la apus cu ajutorul unor chei tubulare.
Restul gandurilor s-au poticnit intr-o esarfa cu fluturi imbibati cu alcool, arsi de soarele nemilos ca o balta lasata balta. Si nu in ultimul rand, crocobergherul caratist gresit inteles de ulumbuc, artificier la mina de gaz propan protap proconsul proscris pro... mielusel curbifer altF4 rid............ mascat??!?!?![ oricarp..,+ idiosincretic amagit ulululu behe kadar um ic //http ---- ........ ................. oivgjgoiuguhvbiugh9gtruhb8ughivahoreigjb9oiu ... ... 4318347+ xvhnb / enter / ...... ...,, ,,,, ...... . . . "
Am incheiat eseul. somn usor tuturor........ .. .
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii