Regulament
Bloguri
Nu stiu bine nici cum sa incep dar o sa incerc. In primul rand eu am crezut ca suntem pe un site de matrimoniale si nu pe unul de job-uri, bussines, adoptii sau ****, si mai ales de piedut timpul sau intepaturi virtuale. Sunt aici barbati de ani de zile pe toate site-urile le observ aceleasi poze din....tinerete si au aceleasi "texte fumate" de mult in lumea virtuala ,dar cand ii lasi de inteles ca ai vrea sa-l cunosti in relitate si ca te astepti la o invitatie "de cafea in oras" da inapoi. Domnilor, la ce Dumnezeu mai tineti "tarlaua" ocupata? De ce nu lasati pe cei care sunt interesati de o relatie adevarata si dvs. sa dispareti din "peisaj" ? O alta problema ar mai fii "copii" care nu stiu cum intre 16 si 23 de ani ajung sa-si caute "fericirea" aici si uite asa pornesc la vanatoare de mamici. Dragii mamii, am deja doi trecuti de aceasta varsta si nu mai vreau sa adopt vreunul cu atat mai putin pentru o "relatie serioasa" fiindca tu la vremea ta nu ai simtit dragostea de mama si uite asa ti-a nazarit ideea sa te culci ca...mata!
Sunt tare suparata pe cei care nu fac altceva decat sa ma urmareasca ca muta in papusoi si care imi da odata la 2 saptamani binete doar de amorul artei si de a vedea ca sunt vie si le raspund. Haideti sa fim bine intelesi: in pozele de la profil sunt EU , nu mama mea in tinerete. Nu sunt vreo Zana si nici nu il caut pe Harap Alb, in schimb daca mai exista barbati zdraveni la cap si care nu ma invita la el ca sa-l cunosc si este destul de hotarat sa ma cunoasca, atunci il astept la o cafea in orasul Ploiesti, fara fite si fasoane ieftine, doar ca doi adulti care stiu ce isi doresc de la viata si viitor.
Lasati-ma in pace cu invitatiile pe mess si web ca nu am de gand sa-mi mai bat capul cu tampenii si discutii cu anii pe aceste mijloace de comunicare. Vreau sa cunosc REALITATEA si sa ies la AER si SOARE sa ne cunoastem !!! Am specificat ca nu sunt o Zana dar nici rusine cu mine nu-mi este DELOC.
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

poza Cybele

Cybele

  • Publicat Acum peste 2 luni
Aoleu Roddolfo, deci in viziunea ta femeile cu scoala nu-s bune in pat? olling on the floor Ce-are tata sul.a cu prefectura?
Ti-a dat vreuna peste botic si-ai ramas cu traume? happy)))
poza anda70

anda70

  • Publicat Acum peste 2 luni
nu stiu la ce blog va referiti si cu siguranta nu este replica la nimic, decat la idiotenia unora care deja m-au stresat destul!