Bloguri

poza membru

INTREBARI STUPIDE

PROFA DE BIOLOGIE LE SPUNE STUDENTIILOR CA "PACIENTUL INAINTE DE RECOLTARE TREBUIE IN PREALABIL SA SE SPELE. INTREBAREA DIN PARTEA UNEI STUDENTE ANUL II DACA NU ARE PREALABIL POATE SA SE SPELE IN LIGHEAN????????????
poza blog

Pasarici

Ce tari sunt pasarelele astea, au aproape comportament uman, daca unul din prietenii nostri pateste ceva mai interesant toti ne bagam sa vedem ce s-a intamplat. Prea tare oricum dati click pe imaginea sa vedeti .
poza blog

Final Twilight

Salut, uitati-va in poza si asta e parerea mea cum ar fi trebuit sa se termine Twilight
poza membru

iPhone 4 vs HTC 4

SAlut, am gasit un filmuletz foarte funny pe you tube in care descrie mura in gura utilizatorul de iPhone e prea tare http://www.youtube.com/watch?v=FL7yD-0pq … 0pqZg ), cred ca am ras ca prostu singur in birou vreo jumatate de ora.
poza blog

SINGURATATE

NO COMMENT...ASA O SA AJUNG PANA VOI GASI SI EU PE CINEVA PE ACEST SITE .....FETELOOOOORRR.
poza blog

Cum sa tii corect un IPhone 4

Super tare poza asta cum Yoda (StarWars star) tine telefonul super tare dativa si voi cu parerea .
poza blog

Atentie la escroci !!!

In ultimele zile am dezactivat mai multe conturi de escroci care au incercat sa practice cunoscutul "dating scam" pe matrimoniale.ro Atentie la mesajele pe care le primiti de la persoane in general din strainatate, scrise in engleza sau intr-o romana stricata. Exemplu de mesaj pe care userul jennylove24 l-a trimis catorva zeci de utilizatori: "Bună, eu sunt Jenny! Vă rugăm cum esti, sper eşti bine şi în perfectă stare de health.I a trecut prin profilul dvs. şi am citit-o şi sa i…
poza membru

Serghei Mizil pe matrimoniale.ro ?

Am gasit pe youtube filmuletul asta cu Serghei Mizil si Dragos Anghel la OTV : http://www.youtube.com/watch?v=U9YIspjBf … jBfe4 Are dementul ala profil aici? Ca eu nu l-am gasit...