Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Relațiile care încep online pot fi mai durabile decât relațiile care încep offline. Totul depinde de atitudinea pe care o veți avea față de persoanele cu care veți interacționa online. Cu cât scopurile voastre vor fi mai cinstite, cu atât aveți mai mari șanse de a vă găsi perechea cu care să înaintați prin viață până la adânci bătrâneți!

Vă aflați pe un site de dating, sunteți în căutarea sufletului pereche, aflați că sunteți mai în avantaj decât persoanele care își caută jumătatea în afara internetului. În mediul online nu sunteți constrânși de nimic: aici puteți fi voi înșivă și sunteți liberi să vă arătați lumii exact așa cum sunteți. Dacă în afara internetului suntem condiționați să fim într-un anume fel pentru a fi plăcuți de ceilalți oameni, pe internet NU există restricții și judecăți. Aici suntem cu toții egali și liberi! De ce nu am profita?!

În afara internetului ne temem de reacțiile oamenilor și aproape niciodată nu suntem atât de curajoși încât să spunem liber ceea ce gândim, să ne arătăm adevărata personalitate și să ne manifestăm adevăratul caracter. Cea mai mare frică a omului este respingerea. Însă atunci când te temi să te arați lumii exact așa cum ești, cu bune și rele, oamenii nu te vor cunoaște niciodată la adevărata valoare. Necunoscându-te, nevăzându-ți sufletul din toate unghiurile, este foarte probabil să treci neobservat! De ce să fii de neobservat când ai dreptul să fii excepțional?!

În realitate oamenii se îndrăgostesc de aceia care ies în evidență cu CEVA: frumusețe, inteligență, caracter puternic, personalitate debordantă, putere, suflet bun SAU bogăție materială, de ce să nu recunoaștem! Dacă nu ești nici cea mai frumoasă persoană și nici cea mai puternică, cu siguranță te ajută mintea – folosește-ți inteligență! Este cea mai puternică armă a ta!

Principalul atu pe care relațiile care încep online îl au este COMUNICAREA! Față în față oamenii nu au curaj să spună ceea ce gândesc, nu se pot destăinui la fel, nu se pot deschide în aceeași măsură, însă online pot spune TOTUL fără să se teamă de nimic. Comunicarea apropie! Comunicarea este cea care naște sentimente și creează o legătură puternică între doi oameni. Așadar, dacă îți place un om, vorbește-i! Cuvintele sincere trezesc cele mai puternice sentimente!

Înainte de a începe o relație online gândește-te ce fel de legătură îți dorești, una pe termen scurt sau una pe termen lung! Există o singură condiție pentru ca relațiile care încep online să funcționeze – să fii sincer/ă! Indiferent ce cauți, fii clar de la început cu persoanele care îți atrag atenția și pe care vrei să le cucerești online! Cu siguranță se găsesc zeci și sute de femei și bărbați cu care să împărtășești aceleași dorințe.

Datorită comunicării relațiile care încep online pot fi mai durabile decât cele care încep offline! Pe internet nu poți face altceva decât să vorbești și să povestești despre tine, despre el/ea, despre familiile voastre, despre trecut, prezent și viitor. Astfel ajungeți la un grad de cunoaștere pe care în viața reală cu greu îl veți atinge. Deschiderea, sinceritatea și comunicarea sunt cheile unei relații de durată! Astfel prinzi încredere, siguranță și drag!

Dacă v-a plăcut articolul meu vă invit să-l comentăm împreună!

Ce temă ați vrea să abordez data viitoare?

Cu drag,
Dama Fără Secrete!
http://damafarasecrete.eu
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

darada

  • Publicat Acum peste 2 luni
Buna seara tutror! Arunc si eu o parere, din scurta experienta pe acest site: comunicarea virtuala te priveaza de intelegerea celuilalt mai repede, caci atunci cand comunici in virtual emotiile se transmit mai greu prin cuvinte. Se exprima mai usor si mai "citibil" prin expresii, gesturi, priviri... inexistente in virtual. Iar emoticoanele nu le vor putea inlocui niciodata, din pacate... sau din fericire.
Si acum un mesaj pentru cei care imi vor comenta cometariul - mi-am pus vesta si viziera, puteti mitralia caci voi fi la adapost si bucuroasa sa citesc comentariile voastre asa cum le citesc cu nesat pe cele de pe blog.
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
Este un subiect inepuizabil, până la urmă fiecare își cunoaște foarte bine dorințele și va învăța să gestioneze atât relațiile virtuale, cât și pe cele reale! happy
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Damă fără secrete,
Matri-ul e plin de regrete,
Bașca mulți ce sunt în depresie ,
Succes în a schimba astă impresie !!
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Uitucul, mulțumesc mult, aștept să mă critici, știu că tu vei fi ochiul obiectiv, lucru care mă va ajuta să îmi îmbunătățesc stilul! happy
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
@DrLove, da, îmi greșisem data nașterii, acum am corectat, sunt născută pe 11 aprilie! Acum e corect! happy
@Uituc, nu, aici nimeni nu este un pacient (știu că ai glumit, dar vreau să clarific totuși), scopul meu este să fac parte din comunitatea voastră și să dezvoltăm ceva frumos împreună! Să spunem că deocamdată eu învăț de la voi! Mulțumesc! happy
matrimoniale - membru fara poza

DrLoveee

  • Publicat Acum peste 2 luni
dama,incapatantabig grin....n-am stiut...am citi profilul,am presupus ca sunt date realehappy)
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Amin, ok!
@Uituc, ai dreptate! Sper să te „cuceresc” cu viitoarele articole! Să știi că și eu am avut relații care au început pe internet și cam acestea au fost cheile succesului, să zic așa - comunicarea, sinceritatea și deschiderea.
Dacă minți de la bun început, dacă te dai cine nu ești, dacă exagerezi lucrurile, normal că lucrurile n-au cum să meargă!
Probabil că la această temă avem păreri diferite, ceea ce este foarte bine! happy
poza admin

admin

  • Publicat Acum peste 2 luni
@dama_fara_secrete: Este in regula tema, chiar avem multe cazuri aici pe site happy
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Uituc, eu îmi scriu propriile păreri, nu din cărțile de specialitate. Așa că nu fiți prea critici cu mine, sunt un om ca oricare altul, pasionat de scris, atâta tot! happy
matrimoniale - membru fara poza

dama_fara_secrete

  • Publicat Acum peste 2 luni
@Uituc, o să țin cont de părerea ta! Data viitoare o să fiu mai „brutală”. happy
@GicaGeo, multumesc, o să încerc să intuiesc teme interesante pentru voi!
@Dr.Love, sunt berbec, mulțumesc! happy))))
@Cami60, aceasta va fi următoarea temă - relația cu un bărbat mai tânăr! Sper ca adminii să nu aibă nimic împotrivă! happy
@Slowly, eu nu am făcut referire la relațiile la distanță, ci doar la acelea care încep în online și se continuă în offline. Așadar, vizează relațiile în care distanța nu e foarte mare! Eu știu vreo 3 cupluri care s-au și căsătorit! happy

Vă mulțumesc tuturor pentru părerile voastre, am înțeles că trebuie să scriu ceva mai realist, totuși nu cred că a fost foarte rău pentru un prim-articol! happy
În limita timpului disponibil, voi continua să vă răspund tuturor! happy
cod de securitate