Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Dragoste la prima vedere

Sunt multe persoanele care cred in dragostea la prima vedere, acel sentiment care loveste brusc doua persoane exact in momentul in care se intersecteaza pentru prima data. Apoi sunt cei mai putin visatori care afirma ca acest mecanism special este doar un mit destinat sa ramana in paginile romanelor de dragoste.

Trebuie sa recunoastem insa ca uneori se intampla: vezi pe cineva si incepe sa-ti bata brusc inima intr-un mod straniu. Nu e doar ca-ti place, e ceva cu mult diferit, ceva straniu: e dragoste la prima vedere. Sigur, sa vorbim despre aceasta notiune e aproape un oximoron, mai exact alaturarea de cuvinte care exprima concepte contrare. Deoarece dragostea necesita o cunoastere profunda, partajare si respect reciproc. Dar se vorbeste oricum de dragoste la prima vedere pentru a indica faptul ca ceva neobisnuit se intampla, ca semnale magice se manifesta in corp si cineva exercita asupra noastra o atractie speciala. Dragoste la prima vedere deci. Apoi, se va vedea...
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza Amalthea

Amalthea

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu e dragoste, e indragosteala, e o senzatie trecatoare. E mult mai important ce urmeaza dupa... totul sau nimic. Te poti indragosti la orice varsta, trec prin asta chiar acum, dar ma gandesc foarte serios daca aceasta indragosteala poate evolua sau nu in iubirea adevarata. Cele doua sentimente nu trebuie amestecate. E minunat sa fii indragostit daca ti se si raspunde, e un semn ca ai facut o alegere buna pentru inceput, dar trebuie cercetat in perspectiva. Cu ceva efort si dorinta de ambele parti, da, dragostea la prima vedere nu poate avea final nefericit. Dar trebuie permanent cultivata.
poza Johnny_D_30

Johnny_D_30

  • Publicat Acum peste 2 luni
si eu am trait ceva asemanator dar s-a terminat foarte ciudat!!!
matrimoniale - membru fara poza

Annemarrie

  • Publicat Acum peste 2 luni
am trait dragostea la prima vedere si nu am fost dezamagita ulterior, dimpotriva....deci exista si e magica...
poza alex_1996

alex_1996

  • Publicat Acum peste 2 luni
dragoste la prima vedere" sau momentul de deja-vu. Pentru mine inseamna o atractie reciproca foarte mare. Priviri fixate, zambete, ceva misterios despre acea persoana. S-a intamplat o data pana acum pentru mine, si a fost si cea mai de durata relatie a mea. Din pacate dragostea la prima vedere nu asigura si un viitor impreuna, sau o dragoste de o viata, fiindca nu garanteaza potrivirea dintre doi oameni, si nu conteaza cate compromisuri sunt cei doi dispusi sa faca, o buturuga mica tot va aparea la un moment dat. Pentru mine dragostea s-a terminat cand o alta "dragoste la prima vedere" a inceput. E normal, foarte putini oameni, care au inteligenta emotionala pot rezista, sau pot intra intr-o relatie cu ochii deschisi... si asta ii nr meu de tel ****804305
poza alex_1996

alex_1996

  • Publicat Acum peste 2 luni
buna seara
poza PrintuPerlelor

PrintuPerlelor

  • Publicat Acum peste 2 luni
Prima dragoste inseamna totul" dragoste la prima vedere este pt persoanele ce inca nu stiu ca, inca viseaza
poza Grunwald

Grunwald

  • Publicat Acum peste 2 luni
M-am indragostit din prima de matri.ro happy Deci...
matrimoniale - membru fara poza

alinionut123

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu stiu daca dragoste dar atractie fizica tot e. Ni-se intampla zilnic in RATB. Cand dai de o persoana de sex opus, va scapati priviri, daca e serioasa treaba bagi si un zambet, dar vine statia unde cobori si o faci, salut.
poza stupidddd666

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Interesant. Păcat ca ......90% din persoanele in cauza.....se indragostesc de acele persoane cu,care nu vor avea niciodată treaba.pe principiul :" Esti ok, esti amuzant,îmi place sa vorbesc cu tine dar......ai nasul strâmb. Bla bla bla dar......deja am cunoscut pe altcineva. Bla bla bla dar.....ramanem amici.". happy). End of story.
poza Semeth

Semeth

  • Publicat Acum peste 2 luni
Inca exista... prea putine persoane mai pot trai asa experienta
cod de securitate