Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Este plăcut şi cordial, nu este un nemernic. Dar sunt nişte semne arătând că nu va exista o a doua întâlnire.

Aţi stabilit să vă întâlniţi pentru un pahar. Chelnerul vă aduce băuturile, dar atunci când vă întreabă dacă sunteţi pregătiţi pentru a comanda, partenerul tău spune „Doar bem ceva”. Dacă ar fi interesat în a petrece mai mult timp cu tine, ar spune „Revino peste puţin timp” sau s-ar oferi cel puţin să comande ceva aperitive.

Evită contactul vizual. Aceasta înseamnă că nu îi place să se uite la tine. Chiar dacă este timid, dacă un bărbat crede că eşti atractivă, nu se va putea abţine de la a te privi.

Nu face comentarii cu privire la atractivitatea ta. Un bărbat interesat ar spune „Arăţi mult mai bine decât în poze” sau „Wow, eşti frumoasă!” sau „Ai nişte ochi atât de frumoşi”. Va găsi cu certitudine ceva la adresa căruia să facă un compliment.

Nu te atinge din greşeală. Dacă un bărbat este atras detine, te va atinge pe braţ, mână sau spate atunci când vorbiţi la masă.
Nu zâmbeşte mult. Chiar dacă este timid, un bărbat care vrea să facă o impresie bună va zâmbi mult la ceea ce spui şi va râde atunci când vei încerca să faci ceva amuzant.

Când ospătarul vă întreabă dacă mai doriţi ceva de băut bărbatul care te-a invitat spune că este suficient fără să te întrebe. Nu comanda, sub nici o formă, ceva de băut dacă partenerul nu te întreabă. El doreşte să fie politicos dar poate deveni nerăbdător dacă îl faci să te aştepte cât mai bei ceva.

Nu pare interesat de tine. Nu îţi pune întrebări cu privire la interesele tale şi la viaţa ta.

Nu menţionează o a doua întâlnire. Un bărbat atras va încerca să stabilească cea de-a doua întâlnire în timpul primeia, sau cel puţin să o menţioneze ca şi o posibilitate. De exemplu, dacă menţionezi ceva ce îţi place (tipuri de filme, mâncare, muzică sau diverse activităţi), el va spune „Data viitoare vom merge acolo/încerca asta”.

E nerăbdător să primească nota de plată. E posibil să meargă la chelner dacă nu vine suficient de repede.

Îţi acceptă oferta de a contribui la nota deplată. Semn rău. Arată că nu are niciun interes romantic faţă de tine.

Nu te conduce la maşină.

Dă mâna cu tine atunci când vă despărţiţi şi spune ceva tip „Mi-a făcut plăcere să te întâlnesc”.

Majoritatea acestora înseamnă, de unele singure, că nu urmează şi o a doua întâlnire. Totuşi, dacă sunt mai multe astfel de semne sau, Doamne-fereşte, toate, încearcă să ieşi de acolo cât mai repede şi mai elegant cu putinţă.
Nu o lua personal. E suficient să ştii că nu este potrivit pentru tine şi să treci mai departe. Următorul!

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
prostii
poza danyflorin

danyflorin

  • Publicat Acum peste 2 luni
crying kiss blushing love sad flower kill 10 monsters only to know that you're my girlfriend.'ll work your whole life to be a princess .. and I will be your slave .. just be my wife .. love heart heart belongs to you .... I'm a person who knows what means to respect a woman, and he wants a woman,, .... to be respected, fidelity tenderness. loyalty ... caress ... supported in every way .. in the most difficult times .. . careful ... a laugh jolly fun .. funny .... working .. family ... loyal heart out of his chest ..... I dedicate to tio just to know you're happy ..... sweet kiss and with respect ... for yu. 0035796279834 ... florindany24@yahoo.com
poza Ionuthiphop

Ionuthiphop

  • Publicat Acum peste 2 luni
barbatul face absolut toate miscarile posibile , el detine controlul , daca acel barbat nu are atractivitate maxima din prima si nu exista rasete pana la cer , atunci nu are rost nimic , poate nu-i place cum se imbraca , poate nu ii place ca nu poarta tocuri , poate s-a fardat prea mult , poate are buzele mici , poate e trista mereu , poate e urata in fata lui , poate e taranca , etc sunt multe .
poza andika

andika

  • Publicat Acum peste 2 luni
Iubirea care se naste pe neasteptate este cel mai greu de lecuit.
matrimoniale - membru fara poza

IonutPopescu

  • Publicat Acum peste 2 luni
This is wrong on so many levels...

Serios, cine a scris articolul asta s-a documentat putin inainte? Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar adunatura asta de cuvinte e ceva intre invataturi de simt comun (putin) si multe chestii care n-au legatura cu realitatea.

Sper ca nu luati in serios articolul asta. S-ar putea sa treceti pe langa barbati care sunt interesati dar au prea mult bun simt, sau care sunt trecuti prin viata si vor sa va cunoasca putin inainte sa va puna in pat. Daca vreti o aventura de o noapte abordarea e directa si inconfundabila, deci nu trebuie sa va bateti capul. Daca vreti ceva serios... sigur nu va ajuta cu nimic sfaturile din articol.
matrimoniale - membru fara poza

gulea

  • Publicat Acum peste 2 luni
De tinut minte
poza catalin_1998

catalin_1998

  • Publicat Acum peste 2 luni
bun sfat happy
matrimoniale - membru fara poza

obimaria51

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poate nueste sa fie... si atunci e mai bine de la prima, cum se zice ;nu functioneaza chimia....
cod de securitate