Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Cum sa intelegi barbatii

Dragostea este un mister pentru majoritatea şi deseori ne simţim nesiguri cu privire la rezistenţa acesteia. Bărbaţii tânjesc să fie înţeleşi mai mult decât ai putea crede vreodată. Iată câteva simple secrete pe care fiecare femeie ar trebui să le ştie:

Bărbaţii au nevoie să se simtă realizaţi atât de mult încât, pentru un bărbat, eşecul înseamnă moarte. Să eşueze înseamnă pentru ei să nu se mai simtă bărbaţi. Acesta este unul dintre motivele pentru care bărbaţii comit suicid mai des decât femeile.

Bărbaţii sunt mai atraşi de femei vesele, care se simt bine în pielea lor şi în a fi femei. Atunci când eşti fericită, el simte că are succes. Când eşti un sac fără fund şi nu pari mulţumită niciodată de ceea ce face el, în final oboseşte şi pleacă.

Bărbaţii urăsc atunci când o femeie încearcă să îi schimbe, ceea ce le spune este că nu eşti mulţumită de persoana lor. Acest lucru îi face să se simtă atacaţi, să îşi ridice ziduri de apărare împotriva oricăror atacuri... împotriva ta. Un om care se apără încontinuu nu poate iubi o femeie aşa cum doreşte ea. Îl poţi ajuta să îşi dărâme zidurile şi să îşi deschidă iar inima pentru a te iubi... la fel ca la începutul relaţiei voastre, când credea că eşti cea mai minunată femeie de pe planetă.

De când erau băieţi, bărbaţii au fost învăţaţi să nu se exteriorizeze. „Ridică-te, nu plânge, fii un bărbat.” Aceste mesaje au fost reţinute şi, ca bărbaţi, singura persoană alături de care se simt confortabil în a fi intimi, a împărtăşi măcar puţin din ceea ce se petrece cu ei, este soţia lor. Va începe să îţi împărtăşească lucruri pe care e posibil să nu ţi le mai fi spus, indiferent de cât timp aţi fost căsătoriţi. Tu eşti cu adevărat singura lui sursă de intimitate.

Atunci când vă logodiţi este începutul unui basm devenit realitate; dar el nu s-a jucat de-a mirele atunci când a fost băieţel, nu îşi cumpără revista „Mirele” sau îşi plănuieşte nunta. Pentru el, este în mare parte o decizie financiară şi o dispoziţie de a îşi asuma nişte responsabilităţi foarte mari. Atunci când înţelegi prin ce trece, vei vedea cât de unică şi specială eşti cu adevărat. Nu doreşte să rişte să te piardă.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

claudiuioan

  • Publicat Acum peste 2 luni
Puterea unui barbat nu sta in multimea prietenilor , ci in cat de prieten stie sa fie copiilor lui.

Puterea unui barbat nu sta in cat de mult este respectat la serviciu, ci in cat de mult este respectat acasa.

Puterea unui barbat nu sta in cat de puternic loveste, ci in cat de bland stie sa atinga.

Puterea unui barbat nu sta in parul de pe piept, ci in inima din pieptul lui.

Puterea unui barbat nu sta in numarul de femei ce il iubesc, ci in capacitatea lui de a fi loial uneia singure.

Puterea unui barbat nu sta in umerii lui largi, ci in lungimea bratelor cu care imbratiseaza.

Puterea unui barbat nu sta in puterea vocii sale, ci in cuvintele blande pe care stie sa le rosteasca.

Puterea unui barbat nu sta in greutatile pe care le poate cara, ci in poverile ce le poate duce .
matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
alte prostii
poza danyflorin

danyflorin

  • Publicat Acum peste 2 luni
crying kiss blushing love sad flower kill 10 monsters only to know that you're my girlfriend.'ll work your whole life to be a princess .. and I will be your slave .. just be my wife .. love heart heart belongs to you .... I'm a person who knows what means to respect a woman, and he wants a woman,, .... to be respected, fidelity tenderness. loyalty ... caress ... supported in every way .. in the most difficult times .. . careful ... a laugh jolly fun .. funny .... working .. family ... loyal heart out of his chest ..... I dedicate to tio just to know you're happy ..... sweet kiss and with respect ... for yu. 0035796279834 ... florindany24@yahoo.com
poza CretuDorina

CretuDorina

  • Publicat Acum peste 2 luni
sraduindu-te sa-i faci cite-o bucurie in fiecare zi..
poza valy00099

valy00099

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ca sa intelegi barbatul..incepi cu a te intelege pe tine insati.Celalalt partemer de fapt este o reflexie (intr-o proportie oarecare) a propriilor intentii.Un barbat cand simte ceva pentru cineva cauta sa ii dea increderea.Femeia mai greu.Nu prea auzi la o femeie sa daruiasca pana nu primeste.
matrimoniale - membru fara poza

fann

  • Publicat Acum peste 2 luni
Poate fi si mai simplu.Fa ce face si el.Cucerestel,invital in oras,fa-i cinste,fa-i cadouri,da-te la el,trage-i-o,cautal,suna-l,fi romantica,spune-i ca-l iubesti,..reciprocitate
poza bocmar72

bocmar72

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cum sa intelegi barbati??? Hmmm... E foarte simplu:"Asa cum,noi barbatii...intelegem femeile...asa si voi femeile...sa ne-ntelegeti pe noi! Cineva a spus...:Nu cauta a intelege FEMEIA... Ia-o asa cum este EA! Acum...intelegeti barbatii?"...
cod de securitate