Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Ascultarea este unul dintre cele mai puternice instrumente pe care le ai la îndemână pentru a atrage o femeie. Interesul legat de viaţa ei îi comunică în mod subtil faptul că eşti interesat de ea. Acesta este unul din cele mai bune moduri de a o face să se simtă specială, preţuită şi importantă.

Moduri de a arăta unei femei că o asculţi

Dacă a avut o zi proastă şi începe să-ţi povestească, încurajeaz-o să îţi spună mai multe. Pune-i multe întrebări pentru a o face să simtă că „se eliberează”, nu că te împovărează pe tine cu problemele ei.

Dacă menţionează că are o programare la medic (sau orice fel de întâlnire sau interviu), întreab-o cum a decurs data vitoare când vorbeşti cu ea. Asta îţi dă multe puncte!

Dacă este supărată, ascult-o expunându-şi frustrările şi fă comentarii empatice precum: „Oh, cred că te-a deranjat asta”, „Nu te învinovăţesc pentru faptul că te simţi aşa”, „Nu este vina ta”, „Cred că este total justificat modul în care ai reacţionat” sau „Wow... cred că a fost greu”.

Când îţi spune ceva, pune-i întrebări precum „Cum te-a făcut asta să te simţi?”, „Cum te simţi?” sau „Ce crezi cu privire la asta?”.
Pune-i întrebări cu privire la persoana ei: „Ce îţi place să faci pentru a te distra?”, „Care este filmul tău preferat?” sau „Ce îţi place cel mai mult la slujba ta?”.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza ArmeeDeTerre

ArmeeDeTerre

  • Publicat Acum peste 2 luni
Decat sa asculti toate textele ieftine, mai bine trage-i o beregata winking
matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
sa ai inima
poza Gheorghitza

Gheorghitza

  • Publicat Acum peste 2 luni
Nu stiu daca ai inteles ce vreau sa spun ....Daca vrei un rezumat... Femeli UNELE sant niste cur_e si depra_ate de te lasa masca ori cat ai fi de experimentat...
poza Gheorghitza

Gheorghitza

  • Publicat Acum peste 2 luni
onyta.com ai dreptate dar dece nu ai spus nimic si despre femei?! Tu ai spus ca BARBATII fac si desfac... eu am sa spun , Las' ca UNELE femei ce te mai calca pe inima si asa isi mai bat joc de tine , si iti lasa vaga impresie ca ,''contribuie'' (desi tu stii ca nu e asa)sufleteste in casnicie chiar ma mult ca tine,si cand colo vrea doar sa acopere o relatie de pe birou' lu se****zu bunutzu. Nu mai vorbim de genu' de femeie (jumatatea perfecta) care te asteapta cu mancare calda cand vii de la ''cirvici'' asta dupa ce ca ia abia a ajuns de la munca ,si cand doresti sa faci ceva sau sa discuti cu ia despre planuri si nu mai stiu ce ,si ii ceri parerea asa iti argumenteaza cu tarie si cu patos de te miri de unde oare area ata putere in ia mititica , furnicuta... Si cand sa o consolezi sau feliciti (dupa caz) in dormitor,te trezesti ca nu ii arde din cauza oboselii asta in timp ce se aude zgomote din sifonier....
matrimoniale - membru fara poza

maty

  • Publicat Acum peste 2 luni
Putibni sunt cei care stiu cu adevarat sa asculte ce are de spus persoana de langa ei..din pacate..
cod de securitate