Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Când ajungi pe la 20 de ani începe să se întâmple un lucru ciudat. Prietenii tăi încep să se schimbe. Nu mai spun „eu” ci „noi”. Eşti invitat duminica la prânz în loc de fotbal. Cumpără lucrări de artă în loc de postere.

Da. Cu toţii încep să se căsătorească. Parcă este un cult. Ai închiriat mai multe fracuri sau cumpărat mai multe rochii de domnişoară de onoare anul trecut decât în ultimii 10 ani. În fiecare week-end este câte o petrecere, o cină, o ceremonie, o recepţie sau orice combinaţie între acestea.

Iar tu eşti singură.
Şi te simţi uitată.

Este uşor să începi să te panichezi. Să auzi sunetele prevestitoare ale ceasului biologic ticăind. Şi, desigur, să începi să te imaginezi la 80 de ani, singură şi cu 600 de pisici. Lumea întreagă începe să se învârtă şi ca un joc agitat de „recunoaşte personajul”, prietenii tăi sunt selectaţi în dreapta şi în stânga.

Mai întâi ies din joc toţi prietenii care au avut aceeaşi dragoste ani întregi. Ştiai din clasa a 10-a că se vor căsători. Următorii sunt oamenii care păreau mereu să aibă un prieten sau o prietenă, dar le schimbau cam la fiecare 8 luni. Nu ai cele mai mari aşteptări cu privire la căsniciile lor şi te gândeşti că vor fi iar singuri, aşa că nu te panichezi pe moment.

Adevărata manie începe atunci când fraierii din grupul tău încep să se căsătorească. Ştii tu cine: oamenii care nu puteau obţine nici o întâlnire în liceu. Sau facultate. Sau la 5 ani după asta. Oamenii la cere te uitai întotdeauna şi te gândeai „Cel puţin ştiu că nu voi fi singură la fel de mult ca EI!”.

Ei bine, uite cine rămâne singur...

Şi te plimbi de la ceremonie la ceremonie, de la petrecere la petrecere, întrebându-te ce a mers prost. De ce e viaţa ta penibilă. Şi de ce nu te vei căsători niciodată.

OPREŞTE-TE! Nu ştiu dacă este de la şampanie, tort sau muzica plictisitoare, dar viaţa ta nu e un eşec. Mare lucru că nu nu te-ai căsătorit încă şi nu ai pretendenţi. Oricât ar suna a clişeu, vremea ta va veni. Poate că aşa te simţi, dar nu eşti în „Jocul Vieţii” şi nu eşti în întrecere pentru a vedea cine ajunge la final cu o maşină, o casă şi 2-6 copii.

Te-ai gândit pentru o clipă cît de bine este să fii un tip sau o tipă singură la o nuntă? Este romantic. Este tineresc. Arăţi fantastic, îmbrăcată la patru ace. Şi eşti disponibilă. Bine ai venit la bal, Cenuşăreaso!

E momentul tău. Poţi să îţi faci show-ul în camera aia cum l-a făcut Sinatra la Vegas.

Aşadar gândeşte-te la asta în acest mod. Dragostea şi romantismul nu sunt despre a te panica şi a te grăbi la ceva doar pentru că sora ta mai mică s-a căsătorit înaintea ta.

În cele din urmă dragostea te va găsi şi vei vedea pe degetul tău un inel strălucitor cu piatră. Vei păşi spre altar. Şi pentru cei dintre voi care cred că este o cursă, în cele din urmă veţi ajunge în faţă.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

liviu3333

  • Publicat Acum peste 2 luni
dai vina pe sexul opus
poza DECEBALSAVU

DECEBALSAVU

  • Publicat Acum peste 2 luni
da...am 33 de ani si am deja senzatia asta............
poza anouk_cat

anouk_cat

  • Publicat Acum peste 2 luni
ei, da. La vasta ta?
cod de securitate