Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
De câte ori nu ai fost undeva şi ai întâlnit pe cineva interesant, dar nu aveai nici cea mai vagă idee cu privire la modul în care să abordezi acea persoană? Ei bine, iată exact ce să faci şi să spui pentru a putea întâlni pe oricine doreşti.

1. Fii încrezător şi simte-te bine cu privire la tine însuţi. Înainte de a aborda pe cineva, concentrează-te asupra unui lucru care te face să te simţi bine.
2. Fă contact vizual. Reţine-le privirea pentru mai mult de o secundă.
3. Zâmbeşte – zâmbetul este la fel de important precum contactul vizual.
4. Fii conştient de limbajul corpului – fii sigur că ai o postură bună.
5. Prezintă-te – salut-o şi spune-i persoanei respective numele tău, dând mâna cu fermitate.
6. Amabilitatea – deschide o uşă, trage un scaun, oferă-te să le aduci ceva.
7. Ia un prieten acolo unde mergi – e posibil ca uneori un prieten să înceapă o conversaţie cu persoana de care eşti interesat mai uşor decât tine.
8. Dansează – invitaţia la dans este o modalitate grozavă de a spune unei persoane că o găseşti atractivă.
9. Cumpără persoanei ceva de băut – fie că persoana reacţionează la faptul că i-ai cumpărat ceva de băut sau nu, mergi şi prezintă-te oricum. Chiar dacă nu te simţi încrezător să zâmbeşti, să stai drept sau să te prezinţi, PREFĂ-TE că vrei şi FĂ-O ORICUM!
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

cod de securitate