Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati
Mereu ti se intampla sa ai parte de experiente care te ajuta sa evoluezi, sa descoperi ce anume iti doresti sa faci in viitor. In aceasta logica si relatiile pot fi considerate ca experiente din care poti invata. Oricine are nevoie de atentie si incredere din partea partenerului si de lucruri care dovedesc ca este o persoana iubita si apreciata. Poate fi dificil sa iti dai ce-ti rezerva viitorul, cu privire la relatia cu persoana iubita, insa exista cateva detalii pe care le poti observa la aceasta, ce iti pot dezvalui daca are planuri pe termen lung cu tine sau nu. In cazul multor persoane, a vorbi despre emotii este extrem de greu, astfel incat de nenumarate ori se intampla ca acestea sa caute indicii care sa le demonstreze faptul ca partenerul de cuplu isi doreste o relatie serioasa. Iata cateva semne care iti pot indica faptul ca iubitul/iubita isi doreste un viitor alaturi de tine:

1. Comunicarea:
Te suna sau iti scrie des chiar si fara un motiv concret, isi face mereu timp pentru tine, este dispus/a sa purtati o conversatie, nu numai ca este atent/a la tot ceea ce aduci in discutie, este chiar interesat/a de subiectul abordat, din dorinta de a cunoaste cat mai multe lucruri despre tine. Daca te intreaba din proprie intiativa lucruri despre tine ca de exemplu hobby-urile, acesta e un lucru bun. De asemenea, deciziile luate impreuna conteaza extem de mult intr-o relatie. Binenteles, este normal ca fiecare dintre voi sa aiba si propriile pareri, dar important este sa discutati rezolvandu-le impreuna. Atunci cand iti cere sfatul despre diverse lucruri, uneori fara importanta, arata ca ii pasa si te apreciaza. Nu trebuie sa existe secrete intre voi si intreaga experienta pe care o aveti trebuie sa va ajute sa evoluati.

2. Iti este alaturi indiferent de situatie: Daca isi face mereu timp pentru tine indiferent de situatie, daca te sustine si te ajuta sa iti indeplinesti obiectivele, iti este alaturi in orice problema deoarece pentru el/ea esti la fel de important(a) ca propria lui/ei persoana, este persoana potrivita, fiind o mare diferenta intre omul care te vrea si cel care ar face orice petru tine. Cresterea increderii adauga un plus relatiei.

3. Fidelitatea: Daca te iubeste cu adevarat, iti este fidel(a). Gelozia are si ea un rol major in relatii deoarece, in timp ce fidelitatea incearca sa pastreze toate partile frumoase, gelozia respinge tot ceea ce reprezinta o eventuala amenintare la adresa relatiei. Fidelitatea este o dovada a dragostei. Acesta este si motivul pentru care angajamentul unei relatii este mai usor de respectat. Fiecare este responsabil pentru propria sa fericire, pentru rezultatele sale şi pentru calitatea relaţiilor.

4. Te accepta asa cum esti: Este foarte important ca el/ea sa te inteleaga si sa nu incerce sa te schimbe. Nimeni nu are puterea de a schimba pe altcineva, pentru ca acele lucruri care nu ii plac apartin partenerului, iar o eventuala schimbare se poate produce din propria initiativa a acestuia.

5. Incearca sa te surprinda mereu: Oricine are nevoie de atentie din partea celuilalt, fie ca este genul de persoana romantica sau nu, important este ca partenerul sa mentina lucrurile interesante, sa stie cum si cand sa te surprinda placut. Iubirea este atunci cand daruiesti fara sa astepti ceva in schimb, atunci cand pui suflet in ceea ce daruiesti, fie doar o imbratisare sau un alt gest. Intr-o relatie fiecare gest conteaza, fie el cat de mic.

6. Isi face planuri de viitor alaturi de tine: Exista frumusete intr-o relatie daca nu va faceti planuri? Raspunsul deja in stiti. Pe langa faptul ca implica unele dintre cele mai frumoase momente pentru conceperea lor, planurile va dau si posibilitatea sa va cunoasteti unul pe celalalt.

7. Doreste sa iti cunoasca familia: Nu exista moment potrivit, ci exista doar atitudinea potrivita. Cunoscand educatia unei persoane, relatia cu parintii te ajuta sa iti faci o idee si despre atitudinea acesteia in ceea ce priveste familia.

Geanina G.
Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

poza IULIK181288

IULIK181288

  • Publicat Acum peste 2 luni
sunt iulian am 28 de ani si sunt interesat de o relatie serioasa de varsta apropiata si asi prefera dak se poate de la tara si de ancredere care sa stie ce vrea de la viata astept un raspuns mai multe detali la nr meu de telefon ****463338 va astept cu drag va pup dulce si astept sa ma contactati
matrimoniale - membru fara poza

h2so4blue

  • Publicat Acum peste 2 luni
Relatie serioasa ? Wow, ce general si plictisitor suna.....
poza aurazisu

aurazisu

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sunt licentiata medic,am 62 ani si vreau sa cunosc licentiat {medic,economist ,farmacist,stomatolog,etc }de varsta apropiata din Craiova sau jud.DOLJ.serios,cinstit ,care sa locuiasca la mine,sa ne ajutam reciproc sa ne protejam si sa dam un nou sens vietii! Astept mesaje,propuneri ,discutii,etc pe adresa de e-mail aurazisu@yahoo.com PS A nu se intelege gresit,doresc sa cunosc oameni seriosi,nu vreau nici un fel de alte relati nu doesc propunri indecente de la tipi casatoriti si neseriosi~sau de la pustani!
poza ganduribune

ganduribune

  • Publicat Acum peste 2 luni
Caut o relație serioasă bazată pe încredere respect iubire si sinceritate ma numesc John, cetatean american de 20+ ani si locuiesc in Florida, sunt brunet, cu fizic normal si placut si sanatos: inaltime 1,78m culoare par castaniu/grezonat culoarea ochilor căprui si caut o relație de lunga durată, sunați la Nr 1+(850)-396-8661 ori scrieti e-mail la adresa: singur9@yahoo.com. Astept cu nerabdare .
poza Jhonny71

Jhonny71

  • Publicat Acum peste 2 luni
ionica ma numesc .46 de ani sunt divortat si am baiatul de 14 ani cu mine.cine doreste o relatie serioasa sincera si de lunga durata ma poate contacta pe adresa mea de fb ionica.toderasc sau la nr ****929408.din BACAU
poza laurentiusuciu1991

laurentiusuciu1991

  • Publicat Acum peste 2 luni
De ce nu ma sunați si pe mîne sa vorbim la ****564753sa vb caut o relație serioasă bazată pe încredere respect iubire si sinceritate ma nu mesc Albert Dorin si am 26de ani sunt brunet culoarea ochi lor căprui cut o relație de lunga durată sunați la Nr ****564573 sa vorbim fetelor.ce le care căutați ceva serios si relație serioasă va aștept sa vorbim la Nr meu ****564753 ok contați mă vă rog.mult de tot. Sunt un om bun hmi doresc ceva serios adică o relație serioasă bazată pe încredere respect iubire si sinceritate si un suflet lângă mîne meu aproape.
cod de securitate