Articole

articol matrimoniale, sfaturi femei barbati

Barbatul casatorit

Oh, da, sunt multi, multi barbati casatoriti care bantuie prin matriland, la vedere sau underground, in cautare de aventuri nerostite, vanand fete naive sau femei doritoare de relatii efemere, fara obligatii sau viitor. Niciodata, o fata tanara si singura nu trebuie sa se implice intr-o relatie de cuplu cu un barbat casatorit. Motivele sunt numeroase, ideea este foarte proasta, nu poate duce decat la suferinta si poate devasta nu doar propria viata dar si cea a familiei lui. Apropierea de un barbat casatorit are un potential imens de a face rau tuturor celor implicati. Exista doua aspecte ale acestei cuplari pe un site de dating. Voluntar, cand stii de la bun inceput ca barbatul este casatorit. Pacalita, cand te prinde in plasa, fara ca tu sa banuiesti ca ar fi un impatimit al adulterului. Esti deja "cealalta femeie"? Este timpul pentru a reevalua situatia ta. Daca tu accepti sa treaca timpul pe langa tine, asteptand un barbat casatorit, acesta nu numai ca a furat inima ta, dar a furat si creierul tau! Indiferent cum se justifica, chiar daca este separat de sotia sa, ceea ce este treaba lor, tu esti cea care ataca unitatea familiei sale, esti o amenintare pentru casatoria lor, nu esti binevenita si nu trebuie sa faci parte din viata lor.

Motivul de baza pentru a nu te implica intr-o relatie cu un barbat casatorit trebuie sa fie acesta: este pur si simplu gresit. Ambele parti, atat barbatul insurat cat si tu puteti veni cu tot felul de motive pentru a justifica ceea ce faceti: este iubire adevarata, sotia lui nu-l intelege si nu-l trateaza corect, sotia l-a inselat, nu mai exista atractie sexuala intre ei etc. Acestea sunt pure scuze, inselaciunea aceasta nu este corecta si o persoana decenta nu trebuie sa fie parte din ea.

Orice femeie trebuie sa stie ca atunci cand se implica intr-o relatie cu un barbat casatorit va fi intotdeauna, in cel mai bun caz, a doua femeie din viata lui. Unde-i respectul de sine? Sotia si familia lui vor ocupa primele locuri. Sa ne amintim , el trebuie sa-si acopere adulterul, ca urmare, nu-l vei putea contacta usor, nu va fi cu tine la ocaziile importante din viata ta, si niciodata nu te vei putea baza pe el. Este ceea ce-ti doresti tu intr-o relatie? Pe de alta parte, toate acestea te ajuta in cazul in care nu stii daca este casatorit ori ba. Da, observand toate aceste semne la un barbat cunoscut pe internet iti poti da singura seama ca nu este liber. Este casatorit sau intr-o relatie stabila. Este posibil sa simti ca este „sufletul tau pereche”, dar te inseli. Un suflet pereche adevarat nu te-ar pune in situatia de a fi la marginea vietii lui, pur si simplu nu ar permite acest lucru.

Un alt motiv semnificativ de a nu te incurca cu un barbat casatorit este faptul ca el minte. Stii deja ca este un mincinos pentru ca traieste o minciuna cu sotia si copiii sai. Orice ar spune, el nu va pleca de langa sotie, inca doarme cu ea. Barbatul casatorit care triseaza, bucurandu-se de amandoua femeile din viata lui, de ce si-ar parasi sotia si ar perturba viata confortabila, cand poate obtine ce-i mai bun din ambele lumi? Retine ca tu stii doar ce iti spune el. Cum poti fi sigura ca esti singura „cealalta femeie” pe care el o are?

Ce tie nu-ti place altuia nu-i face, asa suna un vechi proverb romanesc. E clar ca daca tie nu-ti place ca o alta femeie sa traga de iubitul, sotul tau, nici tu sa nu o faci altcuiva.

Mai exista o zicala: daca te insori cu amanta, creezi un post vacant. E clar ca daca reuseste totusi sa-si lase sotia, nu poti fi sigura niciodata ca el nu va face la fel cu tine. Totdeauna vor fi probleme cu increderea in el. Nu te pune in aceasta situatie, vei putea fi ranita.

Un alt motiv al naibii de real si de luat in seama este existenta copiilor. Implicarea lui intr-un adulter ar putea fi incredibil de daunatoare si distrugatoare pentru nevinovati. Nu trebuie sa fii tu cea care distruge viata copiilor si nici nu poti respecta un om care pune propriile nevoi egoiste inaintea celor ale copiilor pe care i-a adus pe lume.

Dar daca, cu toate sfaturile primite de la cei din jur, totusi vei ajunge intr-o relatie cu un barbat casatorit, ar fi bine sa faci acest lucru cu ochii larg deschisi. Exista certitudinea cu o probabilitate de 100% ca se va termina prost. Aceasta relatie poate ajunge foarte murdara si vei fi ranita, vei suferi enorm, si nu numai tu. Va suferi familia lui, va suferi chiar el. Chiar crezi ca asta meriti? As putea spune chiar ca daca il iubesti cu adevarat nu vei fi partasa la viata care il asteapta si pe el. Gaseste-ti un om care este liber sa fie cu tine, care sa te vrea doar pe tine, nu si o alta femeie in viitorul lui. Tot ce am expus mai sus este valabil si pentru un barbat care este intr-o relatie stabila.

Este clar ca multi dintre cei care te inconjoara te vor judeca, dar tu va trebui sa pui capat relatiei cu barbatul insurat pentru tine si pentru el, nu pentru cei care va judeca. Trebuie sa te respecti suficient pentru a gasi un om care este doar al tau.

Cand ai hotarat sa inchei relatia cu el, trebuie neaparat sa tai toate mijloacele de comunicare, astfel incat el sa nu mai aiba acces la tine, blocandu-i toate directiile prin care ar putea ajunge. Stiu ca este greu, dar merita!

Si nu uita, daca ai o aventura cu sotul unei femei, ea nu va fi deloc fericita cand va afla. Ea a fost casatorita cu el multi ani, l-a ingrijit cand era bolnav, a crescut copiii cu el, a facut sacrificii cu el, a avut grija de casa, apoi vii tu la ora 11 si oferi un contrast cu ea, esti incitanta, distractiva, noutate excitanta perfecta. De fapt tu esti un infractor. Nu esti diferita de un hot care intra peste noapte in casa lor si fura din lucrurile lor. Nu te astepta ca ea sa stea cu mainile in san si sa suporte adulterul sotului. Ea va raspandi probabil unele lucruri destul de urate la adresa ta, injurii la telefon, ajungandu-se chiar la acte violente.

Cand esti atrasa de un barbat insurat vei fi geloasa, foarte geloasa pe sotia lui, pe care a iubit-o suficient pentru a face un angajament „pentru tot restul vietii”. Si voi doi va trebui sa faceti pace cu gelozia ta, in loc sa va ocupati de sentimentele voastre.

Daca observi ca ai atractie cu predilectie pentru barbatii casatoriti, e clar ca pentru a opri aceasta tendinta va trebui sa participi la cateva sedinte de psihoterapie, un ajutor extern specializat necesar, numai asa vei putea scapa de aceasta obsesie, pentru a putea merge mai departe cu un barbat liber.

Chiar daca tu crezi ca un barbat casatorit este dragostea vietii tale, nu cred ca este ceva in neregula cu tine daca el nu isi va parasi sotia. Trebuie sa iti aduci aminte ca el a depus un juramant.

In cazul in care ai o relatie cu un barbat casatorit, trebuie sa va intalniti pe ascuns si nu cred ca este relatia pe care tu vrei sa o ai de-acum incolo. Voi ar trebui sa fiti mandri de dragostea voastra, sa va tineti de mana in public si sa-l aduci acasa pentru ca familia ta sa-l cunoasca. Chiar nu meriti o dragoste secreta.

Nu, nu uita ca barbatul casatorit intalnit pe internet nu este de cele mai multe ori ceea ce crezi. Nu este cel mai bland, cel mai amabil si cel mai cinstit om din lume din moment ce este dispus sa-si insele sotia. Da, s-ar putea sa te trateze bine acum, dar s-ar putea schimba in viitor.

Si mai stii ceva? Sunt mari sanse ca barbatul casatorit pe care l-ai cunoscut sa fie interesat doar de intimitatea fizica cu tine. Tot ceea ce poate face cu tine este de natura fiziologica, exact ceea ce-si doreste, neputandu-se etala cu tine in public.

Dragostea este un lucru complicat. Trebuie sa recunosc ca exista un spectru larg al viitorului unei relatii cu un barbat casatorit intalnit pe un site de dating. Poate exista de exemplu si o mare iubire intre voi, cu sentimente profunde. Da, exista si situatii cand el a divortat pentru tine, si-a parasit tara, familia, copiii pentru a te urma oriunde in lume, iubindu-te din tot sufletul. Doreste si va fi langa tine toata viata, tu fiind tot ceea ce el a visat, si-a dorit. Dar tu cresti, deschizi ochii si doresti sa-ti iei zborul. Il parasesti. Si el ramane singur, plin de dragostea ce ti-o poarta, nestiind ce sa faca in continuare cu ea. Tu suferi privind suferinta lui, privind in urma la toate cele ce-ai provocat in familia lui. Vei avea regrete toata viata si te vei invinovati ca ai distrus atatea vieti.

Daca nu esti inca implicata intr-o astfel de relatie, sper ca am reusit sa-ti atrag atentia asupra nocivitatii acesteia, aducatoare doar de suferinta si fericiri efemere. Iar daca esti deja cuplata cu un barbat insurat, rupe aceasta relatie chiar astazi. Vei fi ranita, iti vei simti inima facuta zdrente, dar va fi mult mai bine pentru viitorul tau si al lui. Iti va lua ceva timp pentru a afla clar cine esti si ce vrei. Vei avea cea mai importanta relatie, cea pe care o vei avea cu tine. Si in cele din urma, te vei indragosti din nou, de cineva care este dispus sa fii singura din viata lui!

Acest articol este proprietatea matrimoniale.ro si nu poate fi reprodus, partial sau total, fara acordarea creditului si publicarea link-ului catre sursa. Daca v-a placut puteti sa-i dati Share pe Facebook folosind butonul de mai sus.

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Remus1989

  • Publicat Acum peste 2 luni
Așa ușor e sa îți dai seama care e situația doar sa vrei nu sa fii prost
poza moona81

moona81

  • Publicat Acum peste 2 luni
Inca o scriere despre SF...barbatul nu se multumeste cu o singura femeie.Punct.E in natura lui sa insele si...sa acuze femeile ca din vina lor...ei calca prin strachini.
poza dandanel

dandanel

  • Publicat Acum peste 2 luni
In poza se vede o tarfa cea din dreapta, nu un barbat care si-ar insela sotia, el isi pune capul pe umarul ei nu al tarfei. Fata din mijloc este un pic prostutza daca are incredere in prietena ei iar barbatul e vinovat numai in cazul in care crede ca va merge mult timp cu amandoua.
matrimoniale - membru fara poza

imoral

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cica am depasit numarul de caractere . Continuarea :
25 de ani impreuna aruncati in vant, doi copii care sufera, adolescenti fiind, pierderi financiare, orgolii ranite, ura din partea ei (deoarece am lezat renumele familiei ei, autodeclarata cinstita) , suferinte (camera obscura, plansete, remuscari, ganduri negre, alcool). Ea a devenit pupaza de noapte prin cluburi, eu mi-am pierdut cariera si tot ceea ce aveam. Norocul ca am copiii cu mine. Stai si te gandesti ca ai aruncat mai mult de jumate din viata cu femeia pe care o iubeiai , pentru care ti-ai fi dat viata, pe care o pupai in cur si la propriu si la figurat si cam incepe sa te doara sufletul.
Pentru o idila. Cred ca un " Iarta-ma , am avut o curiozitate, am gresit ! " poate i-as fi iertat totul.
matrimoniale - membru fara poza

imoral

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mi-a placut subiectul, si cred ca si reciproca este valabila, respectiv " femeia casatorita" .
In cazul personal eram " noi doi impotriva lumii" si nu mai exista nimic altceva inafara familiei, pana cand si-a varat dracul coada . Dracusorul , amic de familie si oaspete frecvent in casa, mai tanar cu 15 ani, mare client de parfumuri cu feromoni de pe net.
Doamna " a cazut clota" rapid iar eu am luat masuri imediate.
Concluzie : Idila ei a durat mai putin de o luna si mireasa a ramas doar cu buza umflata , nu si cu burta..
poza DFGHJ

DFGHJ

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ha ha ce mai polologhie , barbatul visurilor voastre e cel pe care nu-l poti avea punct.e...
matrimoniale - membru fara poza

ady74m

  • Publicat Acum peste 2 luni
Barbatul casatorit poate oferi o relatie fara presiune.
O femeie care stie ce vrea poate sa foloseasca partile bune ale acestei relatii iar in paralel sa aiba o alta viata.
poza bbgkt

bbgkt

  • Publicat Acum peste 2 luni
Asa o fi,dar de vagaboantele alea care umbla sa prosteasca,care se victimizeaza ca,poate,poate pune unul botul.
Sau cele care ofera pe acest site,servicii sexuale,ca pe taraba din piata,despre alea ce sa spunem?
matrimoniale - membru fara poza

coacaza

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cu totii sau aproape toti ne pricepem la cuvinte..dar oare realitatea este aceasta pe care noi o zugravim in cuvinte?nu putem judeca pe nimeni,atata timp cit nu cunoastem ce se afla inalauntrul fiecaruia.Parerea mea!
poza Lydi

Lydi

  • Publicat Acum peste 2 luni
Da și eu am dat de tipi căsătoriți chiar aici este unul maryus84 e un om fără caracter...aveți grija doamnelor
cod de securitate