Regulament
Bloguri

419

Am numarat nu mai putin de 419 bloguri, repetate, aparute in numai cateva minute.
La inceput m-am mirat vazand primele 4, stiind ca "nu au voie" mai mult de 2 bloguri/zi, de la acelasi autor...
Imi este clar ca moderatorii au fost surprinsi de aceasta avalansa si trebuie sa "lucreze" din greu pentru a le sterge pe rand.

De aceea propun admin-ului ca programul sa blocheze automat "aparitia" a mai mult de doua bloguri/zi, de catre acelasi user.
Moderatori Emill Al3ssa angel_angel39 admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Akbar

  • Publicat Acum peste 2 luni
Cand eram copil, iarna circulau sanii cu cai (pe postul taxi-urilor de azi), iar gospodarii curatau trotuarele aruncand zapada in drum - lucru bun pentru sanii.

Dar acum, unde sa arunci zapada care rezulta din curatarea trotuarelor? Sau trebuie cumva sa te sincronizezi cu masinariile care curata zapada de pe carosabil? In nici un caz!!! Caci acele masini fac invers: doar indeparteaza zapada de pe carosabil, mutand-o, unde oare, direct pe trotuare...
Masinile de curatat zapada de pe carosabil nu ar trebui sa fie pluguri, ci foreze (sau freze), care "culeg" zapada si o arunca in camioanele care trebuie pozitionate in paralel cu acestea, urmand apoi sa transporte zapada in afara localitatii.

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Mă voi ați pus masina google pe urmele mele? Io sunt in prima poza ieri si in a 2a azi după ger.laughing al naibii gerul asta nu stiam ca si îngrașă.

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stefane: sm sa iti raspund tot cu o intrebarebig grinar oare cati ar face la fel pt mine, daca eu as fi " victima"? Cati si ar da interesul pt persoana mea? So....vezi tu....uneori facerea de bine......nu se rasplateste cu acceasi moneda. Se numeste simbolic: indiferenta unuia fata de celalalt. Simplu.
matrimoniale - membru fara poza

StefandS

  • Publicat Acum peste 2 luni
@stupid, eu inteleg ff bine ceea ce spui tu, dar vin cu o alta intrebare: Stii ca cineva din familia ta are nevoie de un doctor, iar salvarea poate merge pana in pct X. Tu atunci ce vei face, vei sta si vei arunca cu noroi in autoritati in loc sa pui mana si sa facilitezi ajungerea salvarii? Daca un vecin are nevoie de un ajutor pt a ajunge salvarea la un membru al familiei lui, tu ii vei spune sa astepte autoritatile sa bage plugul?? happy Asa ca pune mana pe lopata si da zapada in mod preventiv, pt ca nu poti sa stii cand apare vreo situatie de genul prezentat.

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Pisico, promit sa renunt la fumat. In schimb, am sa ma apuc de bautura.happy)))))))). Acum nu stiu, sunt in birou la calduricahappy))))

Moderator

Al3ssa

  • Publicat Acum peste 2 luni
http://4.bp.blogspot.com/-hktp_JoioYQ/UM … y.png

happy

PisicaNeagra33

  • Publicat Acum peste 2 luni
Stu, poate asa renunți la fumat. E cald afara in zăpadă?

atipic Online acum!!!

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ce bine e la mare..., ce bine e la soare...olling on the floor

stupidddd666

  • Publicat Acum peste 2 luni
Ale, da, imi spunehappy.