Regulament
Bloguri

Mister S

"Există o lumină care străluceşte dincolo de toate lucrurile de pe pământ, dincolo de cel mai înalt dintre cerurile cele mai înalte. Aceasta este lumina care străluceşte în inima ta."
Upanishad

Daca ar fi sa-ti las ceva care sa-ti aminteasca de mine ar fi acest citat. Poate o sa-l pui in buzunarul de la piept sa-l simti cum tresare la fiecare bataie a inimii tale. E o parte din mine....happy

https://youtu.be/p_cdXNWD1VY
Moderatori angel_angel39 Galateea admin

Comentarii

matrimoniale - membru fara poza

Margaretaa

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sau vre-un serpisor nascut din caldura dansului cu LP?
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Știți, careva, de vre-un miting astăzi !?? happy....am ceva timp liber !! ...și nevoie de bani !!happy
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
“Nici un alt om nu știe nimic despre dragostea altuia. Este întotdeauna un alt miracol sau un alt blestem – și fiecare om este destinat să și-l poarte singur, fără putință de evadare, fără nădejdea unei destăinuiri care să comunice cu adevărat substanța. Zadarnice sunt toate confesiunile în dragoste; chiar dacă e mărturisită, rămâne neînțeleasă celuilalt, fiecare o traduce prin experiența lui, și deci nimeni nu o poate judeca”, Mircea Eliade, ”Întoarcerea din Rai”.

”Maitreyi mi s-a părut, atunci, mult mai frumoasă, în sari de culoarea ceaiului palid, cu papuci albi cusuți în argint, cu șalul asemenea cireșelor galbene, și buclele ei prea negre, ochii ei prea mari, buzele ei prea roșii creau parcă o viață mai puțin umană în acest trup înfășurat și totuși transparent, care trăia, s-ar fi spus, prin miracol, nu prin biologie. O priveam cu oarecare curiozitate, căci nu izbuteam să înțeleg ce taină ascunde făptura aceasta în mișcările ei moi, de mătase, în zâmbetul timid, preliminar de panică, și mai ales în glasul ei atât de schimbat în fiecare clipă, un glas care parcă ar fi descoperit atunci anumite sunete”, Mircea Eliade, ”Maitreyi”.
poza gicageo

gicageo

  • Publicat Acum peste 2 luni
Sunt de-a dreptul invidios că nu am găsit eu citatul !!waitinghappy
poza angel_angel39
Moderator

angel_angel39

  • Publicat Acum peste 2 luni
Emotionant,Anne...