Probleme de conectare

Daca nu reusesti sa intri in contul tau citeste sectiunea "Parola uitata" de mai jos. In cazul in care esti sigur ca introduci parola corecta si totusi nu reusesti sa te loghezi, ar putea fi o problema de browser (esti de fapt logat dar nu se incarca pagina corespunzatoare). In acest caz incearca sa accesezi unul din meniurile de sus (de ex Articole) si vei observa ca intri automat in cont. Logarea se face utilizand numele de cont (nu adresa de email) si parola aleasa. Verifica daca nu ai activat din greseala CapsLock.

Parola uitata

Ti-ai uitat parola? Iti poate fi furnizata una noua daca accesezi linkul "Ai uitat parola?" din pagina de login (https://www.matrimoniale.ro/login sau accesand meniul INTRA din partea de sus a siteului). Accesand linkul pentru parola uitata vei ajunge pe o pagina unde trebuie sa completezi numele de utilizator si adresa de email folosita la crearea contului. Vei primi un email la adresa specificata cu noua parola (verifica si directorul Spam / Bulk in cazul in care nu gasesti emailul in Inbox). Daca doresti sa schimbi aceasta parola generata de noi o poti face odata logat (vezi sectiunea "Modificare cont" de mai jos).

Verificare poze

Daca doresti sa-ti fie verificate pozele adauga matrimonialero2012 in lista ta de messenger. Verificarea se face prin webcam si dureaza cateva secunde. Profilul tau va avea atasata o eticheta "Poze verificate" care va da mai multa siguranta celor care vor sa te cunoasca. Verificare pozelor este de asemenea o conditie obligatorie pentru a participa la diversele campanii cu premii organizate de Matrimoniale Romania . Te rugam sa folosesti acest id de messenger strict pentru verificarea pozelor, pentru orice alte probleme/sugestii foloseste linkul Contacteaza-ne din partea de jos a oricarei pagini a siteului.

Modificare profil

Pentru a-ti modifica varsta, tara, orasul sau oricare alta informatie legata de una din cele 6 sectiuni ale profilului tau (General, Aspect fizic, Stil, Viata si familie, Profesional si Personal) foloseste optiunea "Editeaza profil" din meniul "Profil" care apare in stanga paginilor dupa ce te loghezi pe site. Folosind optiunea "Schimba poza" a aceluiasi meniu iti poti modifica poza de profil.

Editare profil Pentru a edita o sectiune din profil fa click pe titlul ei, completeaza campurile, apoi apasa "Trimite". Vezi exemplul din stanga cu completarea sectiunii Aspect fizic.

Modificare cont

Pentru a-ti modifica parola, adresa de email sau alta informatie legata de contul tau (informatii vizibile doar pentru tine, nu si pentru ceilalti membri ai siteului) foloseste optiunea "Cont" a meniului "Setari" care apare in stanga paginilor atunci cand esti logat.

Administrare notificari

Foloseste optiunea "Notificari" a meniului "Setari" pentru a alege actiunile pentru care doresti sa fii notificat prin email (cereri de prietenie, mesaje private, cadouri etc). De asemenea poti bloca notificarile pentru anumite actiuni sau poti limita numarul de notificari la 1 pe zi.

Privacy

Daca doresti sa limitezi accesul la profilul tau (profil privat) sau la diverse sectiuni ale sale (poze, prieteni, cadouri, blog, carte de oaspeti), foloseste optiunea "Privacy" a meniului "Setari". Limitand accesul doar prietenii tai iti pot vedea profilul sau diferitele sectiuni restrictionate ale acestuia.

Stergere cont

Pentru a renunta la contul tau pe Matrimoniale Romania alege optiunea "Privacy" a meniului "Setari" (afisat in partea stanga cand esti logat/a). Se va deschide o pagina cu titlul "Setari >> Optiuni personale" unde va trebui sa selectezi optiunea "Sterge contul" pentru combo-ul "Cine imi poate vedea profilul" (ultimul din pagina), apoi sa apesi butonul "Trimite". Atentie, stergerea contului are caracter permanent, orice informatie legata de el fiind definitiv pierduta dupa aceasta actiune.

Stergere profil

Contact

Pentru a contacta echipa Matrimoniale Romania foloseste linkul "Contacteaza-ne" din partea de jos a oricarei pagini sau adresa de email Contact atunci cand mesajul tau nu se incadreaza in nicio sectiune a formului de contact.